pik sprøjt knep min røv

Jeg kan mærke det begynder at trækker sig sammen i mit underliv, og hvordan min pik vokser for hver gang jeg kører den op i den sammenpressede kavalergang imellem de svulmende patter. Lige da jeg er begyndt at sprøjte min sæd ud over de gyngende patter, bukker moster hovedet frem og tager min pik i munden. Hun tager min pik langt ind i sin varme mund, og suger de sidste sprøjt ud af den. Det summer i hele underlivet, og jeg bliver ved med at kneppe min mosters mund i langsomme, bløde bevægelser.

Hun kærtegner mine nosser med fingerspidserne, medens hun fortsætter med at slikke forsigtigt på min pik. Til sidst suger hun den helt ind i sin mund, og lader den langsomt glide helt ud. Jeg sætter mig forpustet ned imellem hendes ben, men kan ikke lade være med at række ud efter de store bryster der stadig glinser af min egen sperm. Jeg gnider noget af min sperm rundt omkring de store mørke brystvortet.

Moster ligger bare og smiler til mig. Det er dejligt at lade hænderne kramme og ælte rundt med hendes store bløde bryster. Moster lægger hovedet lidt tilbage, og lukker øjnene. Brystvorterne bliver store og hårde mod mine håndflader, og jeg klemmer dem forsigtigt imellem to fingre. Jeg kan se på min moster, der stadig ligger med lukkede øjne og smiler, at hun godt kan lide det.

Jeg bukker mig frem, og slikker på de stive brystvorter, og suger dem på skift ind i munden. Det er frækt at ligge og kramme disse gigantiske patter, og mærke de stive brystvorter vokse endnu mere inde i munden. Min pik er allerede begyndt at røre på sig igen.

Jeg kravler lidt tilbage, så jeg kan komme til at kigge på hendes kusse, mens jeg fortsat kærtegner hendes stive brystvorter. Hendes hårpragt mellem benene kan ikke skjule den åbne, lyserøde kusse. Hun er våd og helt åben. Jeg læner mig lidt frem, så jeg kan nå hendes kusse med tungen, og slikker forsigtigt på skamlæberne. Min moster løfter sine knæ helt op til skuldrene, så hendes brede lår åbner op, og hele kussen og røven åbner sig foran mig.

Jeg slikke med lange bevægelser med tungen. Helt nede fra hendes mørke røvhul og op til klitten. Hver gang jeg rammer røvhullet med tungen, kan jeg høre at hun udstøder et lille suk, og hendes stønnen bliver kraftigere. Jeg koncentrerer nu mit arbejde med tungen omkring hendes røvhul. Stik din frække tunge op i min røv, og gør mig rigtig våd, så du bagefter kan kneppe mig i røven med din store flotte drengepik. Med den anden hånd ligger hun og masserer sine brystvortet.

Jeg har efterhånden fået blødgjort hendes røvhul, og kan få hele tungen op i den stramme kanal. Jeg synes det er meget frækt at slikke mosters røv, og den krydrede smag virker ophidsende på mig. Jeg presser hele ansigtet ind imellem hendes spredte baller, for at få tungen endnu længere ind i hendes frække åbning. Min pik er ved at være oppe i fuld størrelse igen, og da moster siger: Jeg vil mærke dig oppe i mig", er jeg hurtig til at efterkomme hendes ønske. Jeg kravler helt op til hendes udspilede revne mellem de runde balder og sætter mit spændte pikhoved imod det lille stramme hul.

Jeg presser mig langsomt ind i varmen. Selv om hullet er vådt af mit eget spyt og hendes kussesafter, må jeg presse hårdt på for at komme igennem ringmusklen - men pludselig slapper moster af i underlivet, og jeg glider i én lang bevægelse igennem hendes ringmuskel, og helt i bund i hendes røv.

Min pik er i til roden, og jeg sidder bare og nyder den stramme fornemmelse af tarmen der omslutter hele min dunkende pik. Moster ligger stadig og gnider hurtigt på sin klit, og jeg kan mærke hvordan hun nu begynder at lave sammentrækninger i underlivet, så det føles som om hun malker min pik med sin stramme røv. Jeg griber rundt om min mosters store runde balder, og trækker hende op mod mig, mens jeg begynder at køre min pik ind og ud af det stramme hul.

Vi finder ind i en fælles rytme, hvor moster skubber imod med hele røven, hver gang jeg banker min pik i bund i hendes stramme kanal. Pludselig kan jeg mærke hvordan min mosters begynder at gnide endnu hurtige på sin klit. Hun er ved at få orgasme, og samtidig kan jeg mærke hvordan hendes røv trækker sig sammen omkring min pik. Det er for meget for mig.

Mens jeg hamrer min pik hårdt imod hendes spændte balder skyder jeg endnu en ladning sperm ind i hende. Sammentrækningerne i hendes røv klemmer de sidste dråber ud af min pik. Hendes ben glider langsomt ned fra den hævede stilling, og glider ned omkring mine hofter og ben. Hele hendes krop sitrer mens hun ligger og visker: Jeg kan mærke hvordan min pik langsomt bliver presset ud af hendes røv i takt med sammentrækningerne efter hendes orgasme.

Sådan ligger vi lidt og kommer til os selv, indtil min moster giver mig et stort vådt kys på munden, og rejser sig, og siger at vi hellere må komme ned i butikken igen, inden der er nogen der begynder at savne os.

Hun går i forvejen, efter at have været en tur omkring det lille toilet. Jeg kommer lidt efter, med det mel og sukker som jeg var gået op for at hente. Det ser ikke ud til at min onkel har bemærket at vi har været længe væk. Han har sikkert haft travlt med kunder. Resten af dagen hjælper jeg min onkel i butikken. Min moster er gået op i lejligheden, så jeg får lejlighed til at passe butikken helt alene, når han er ude med varer til de ældre damer i området.

Jeg føler mig helt stolt. Tænker at nu kan jeg det hele: Jeg føler at det har været en rigtig god dag. Og så ved jeg ikke engang hvad aftenen vil bringe. Helle havde jo sagt at det var hendes tur til at mærke min pik inde i sig.

Mon hun mente det? Læs næste del Se historier skrevet af Hattenål Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Din IP og kommentar er politianmeldt.

Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Jeg skynder mig at gå ind i huset og ud på badeværelset. Jeg knapper mine bukser op og hiver min pik ud i det fri.

Giver mig straks til at hive frem og tilbage. Gnidder mine fingre i mod kanten af mit pikhoved og presser de piblende dråber prespærm ud. Lægger hovedet lidt tilbage og stønner. Pludselig går døren op og Lene står der. Overrasket stirrer vi på hinanden. Hun kigger kort ned på min hånd som holder pikken.

Og uden et ord, lukker hun døren. Jeg står tilbage med bankende hjerte og en pik der dunker. Jeg propper med møje og besvære min stive dunkende pik tilbage i bukserne og går ud til hækken igen. Jeg kan ikke se hvor Lene gik hen?

Da jeg endelig får øje på hende igen ser jeg hende gå over til bedet igen. Jeg spærrer øjnene op. Hun har taget sin hvide skorte af og hendes tunge bryster er kun dækket af hendes blonde BH,. Hun sender mig et blik og det ser ud som om hun stritter endnu mere med numsen og svajer i ryggen da hun igen bøjer sig ind over bedet.

Min pik dunker hårdt og jeg kan mærke at presæden spreder sig og gør min underbukser klæbrige. Hun kigger igen over skulderen på mig og svajer med ryggen. Jeg står et øjeblik uden at vide hvad jeg skal gøre. Var det en invitation? Eller er det mig der er så liderlig at jeg ikke kan tænke klart? Hun kigger igen over skulderen og det ser ud til at hun skubber armene sammen så hendes bryster klemmes i mellem dem.

Uden at tænke yderligere tager jeg hurtige skridt hen til hende. Da jeg når hende, falder jeg på knæ bagved hende, griber hende hårdt om livet og trækker hende op i siddende stilling. Hun giver et overrasket hvin, men kæmper ikke i mod.

Jeg trækker hårdt i hendes bukser, nærmest river dem ned, trækker hendes trusser med. Skubber hende hårdt forover,så hendes røv stritter lige op i luften i mens jeg febrilsk skubber mine egne bukser ned. Jeg tager fat om min pik og styrer den hen til hendes fisse. Mit pikhovedet presser sig imellem hendes skamlæber og kører den op og ned indtil jeg finder stedet og presser pikken dybt ind i hende med et dybt støn.

Jeg begynder at kneppe hende, hårdt, hurtig og dyrisk, griber hende om hofterne og banker ind i hende. Hendes fisse er smask våd og driver med hendes safter. Hun presser sin røv baggud hvergang jeg skubber frem. Hun ligger med ansigtet nede i bedet med kinden presset ned i jorden.

Jeg næsten skubber hende henover jorden med den kraft jeg banker min pik op i hendes fisse. Mine hænder slipper deres greb om hendes hofter og jeg læner mig frem for at for at kramme hendes tunge bryster. Og hun skubber sig op så hun ligger på alle fire.

Jeg stønner og grynter liderligt i hendes nakke. Min pik kører i hendes varme våde fisse og mine nosser banker i mod hendes klit hvergang jeg kommer helt i bund.

Pludselig kommer jeg i en kæmpe orgasme, min pik eksploderer nærmest og giver sig til at sprøjte varm sæd op i hende. Hun stønner overrasket da jeg banker den hårdt op i hende og hun kan mærke min sæd sprøjte.

Hun klemmer hårdt om min pik med sin fisse i mens jeg knepper hende og fylder hende stød efter dybe stød..

Til sidst kollapser jeg udmattet, svedende ind over hende og hun falder med ned. Vi ligger halvt på græsset, halvt i bedet og stønner og hiver efter vejret. Sådan ligger vi indtil hun blidt skubber mig af. Hun rejser sig op og rækker en hånd ned til mig. Jeg kommer på benene og tager hendes hånd. Hun leder os ind i huset ind og ind på badeværelset. Hun tænder for bruseren i brusekabinen og træder ind under den. Løfter armene i mod vandet og lader det skylde over hende. Jeg følger hendes eksempel og træder ind under vandet i mens jeg krammer hende bagfra.

Jeg giver et lille gisp da jeg mærker at vandet er meget koldt. Mine hænder glider op af hendes mave og finder hendes bryster, mærker at hendes brystvorter er hårde. Jeg fanger dem i mellem pegefinger og tommel. Niver blidt i dem i mens vi liderligt kysser hinanden. Hun presser sin røv i mod min pik og jeg kan mærke at jeg vokser igen.

Jeg svarer ved at presse min pik i mellem hendes balder og gnubber den frem og tilbage i sprækken. Hun bryder vores kys og bukker sig ned og samler en sæbe op. Hun klemmer en stor klat ud i hånden og vender sig i mod mig med et skælmsk smil for derefter at glide hånden bag om sig.

Jeg kigger ned og ser hende presse to finger op i hendes stramme numsehul. Hun stønner liderligt i mens hendes fingre lige så stille arbejder sig indenfor. Jeg kysser hendes skulder, lader mine tænder bide og tirre hendes hud. Hun stønner igen og tager fat om min pik. Da mit pikhoved presser sig på det stramme hul, lukker hun øjnene og holder vejret. Jeg kan mærke hendes stramme hul i mod spidsen af mit pikhoved gøre modstand i mens hun bliver ved med at bakke ind i mod mig.

Jeg står stille, kysser hende, krammer hendes bryster. Mærker hendes stramme røvhul om min pik som den glider dybere og dybere ind. Da jeg endelig er helt i bund overtager jeg styringen.

Begynder langsomt at kneppe hende. Bruger alt hvad jeg har i lange dybe stød, glider næsten ud af hendes hul før jeg igen skubber den dybt. Hun presser hænderne i mod brusekabinens glasvæg og stønner.

Tempoet stiger og min hånd glider ned af hendes mave, finder hendes våde fisse, lader et par finger glide ind i fissen på hende og hun svarer med støn og liderlige klynk. Trykker pikken helt i bund i røven på hende og holder den der. Roterer og gnubber min mave i mod hendes røv, mærker min pik op i hendes stramme hul. Jeg bider hende liderligt i skulderen og giver mig til at kneppe hende, hårdt med dybe stød. Min mave klasker imod hendes røv og hendes bryster hopper og danser med hvert stød.

Mine fingre glider ud af hendes fisse og finder hendes klit. Jeg presser på den, gnubber den i hurtige faste cirkler. Hendes ben giver sig til at ryste. Og jeg mærker hendes fisse og røvhul trække sig sammen i det hun giver sig til at komme. Følelsen af hendes røv der strammer sig om min pik får også mig til at komme! Jeg knepper hendes røv som besat imens jeg kan mærke min pik sprøjter varm sæd op i røven på hende.

Jeg bliver ved med at banke løs, hun stønner og klynker alt i mens hendes krop ryster. Mine ben ryster under mig, Holder hende tæt ind til mig med bankende hjerte. Kommer langsomt til mig selv. Min pik dybt inde i hende. Vores kroppe liderligt tætte, spasmer sig i mens orgasmen forlader vores kroppe. Hun drejer sit hoved og vi mødes i et dybt og langt kys. Min tunge finder hendes og vi kysser liderligt. Jeg gnubber lige så stille min mave i mod hendes røv, mærker min pik i hendes røv stille falder.

Pik sprøjt knep min røv -

Jeg når lige at tale færdig, før jeg giver et højt støn fra mig. Der var igen stille et øjeblik. Vedkommende der var i den anden ende af pikken, begynde at kneppe min mund og jeg håbet igen at det ikke var på vej derhen hvor jeg troede det kunne være. pik sprøjt knep min røv

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *