intim massage kbh tantra massage trine

Den form for opdagelsetrang som en nybegynder har er for mig langt at foretrække frem for den såkaldt erfarnes overlegenhed. Som noget nyt for den kommende sæson er følgende: Kurser er udvidet med tre timer.

Som hidtil er der kursus lørdag og søndag fra kl 10 til kl. Men fra kommende sæson vil alle kurser starte fredag aften kl Så har alle deltagere nemlig god tid til at fornemme hinanden og tale sammen inden løjerne for alvor går igang om lørdagen. Fredag aften vil jeg introducere tantra og kursets indhold og I har mulighed for at spørge ind. Alle spørgsmål er velkommen. Maden er med i prisen. Hvis du vil tilmelde dig et af kurserne gælder først til mølle-princippet, og din plads er først sikret på kurset nå jeg har modtaget den fulde betaling.

Ring Læs mere: Du kan også læse hvornår jeg giver sessioner i Århus, Aalborg og Kbh Hvis du er interesseret i at høre mere, så mail: Vi glæder os vanvittigt til at invitere jer ind i at undersøge det, der har med kærligheden at gøre. Første gang er fra d. Weekenderne bliver helt sikkert noget, som I ikke har prøvet før. Måske kan det sætte gang i nye bevægelser? Læs mere om vores retreats her: Nu er Trine Dupont og jeg klar med det første af en række retreats for par, som ønsker at fordybe sig med hinanden.

Weekenden bliver helt sikkert noget, som I ikke har prøvet før. I det første modul skaber vi et trygt rum og sætter en ramme, hvori I som par kan finde ind til sanselighed og nærvær med hinanden på en legende og seriøs måde.

I et sundt og velfungerende parforhold er det afgørende med en vedvarende god og tæt kontakt mellem parterne, og kontakten må nødvendigvis tage udgangspunkt i en god kontakt til os selv. Når kroppen bliver afspændt, og sindet mere roligt, bliver der plads til nye oplevelser af sanselighed, nærvær og intimitet med partneren.

Nøgenhed er naturligt under massagerne, hvor der kun arbejdes med egen partner. Flere øvelser foregår på madras på gulvet, hvilket forudsætter en vis bevægelighed hos deltagerne. I den sanselige kontakt vil I naturligt møde jeres vaner, hvilket er godt, for det giver jer mulighed for at tale om dem, blive mere bevidste om dem, og måske baner det nye veje i jeres samvær med hinanden.

I løbet af retreatet vil I blive introduceret til meditation, tantramassage, undersøgelser af hvad kontakt er, og hvorfor mennesker reagerer, som de gør, fx i pressede situationer. Disse nye indsigter og oplevelser kan I tage med hjem som inspiration til at forfine kontakten imellem jer endnu mere. Fik denne fine mail af gæst, som havde fået en tantramassage af mig.

Nu har jeg lige haft et lille døgns tid til at gå og reflekterer over, hvad jeg oplevede i går. Det vil jeg gerne sætte nogle ord på, så derfor får du lige denne mail. Også tanker om fremtiden! Jeg gik tidligt i seng i går, men kunne ikke sove — Kroppen føltes mega varm, og der var en masse indtryk der lige skulle falde til ro. Det startede allerede i går, hvor jeg kørte forkert da jeg skulle hjem fra dig.

Det var helt perfekt med samtalen vi havde inden massagen, og jeg synes også at vi kom godt omkring en masse ting. Glemte helt at fortælle, at jeg er perfektionist, og har altid været det. Det havde jeg bestemt ikke regnet med ville være sådan.

Under massagen mærkede jeg et rum fyldt af tryghed, nærvær og kærlighed. Tankerne kom og gik, men jeg synes ikke de fyldte så meget, som de før har gjort. Denne her gang følte jeg også, at jeg kunne give endnu mere slip. Indimellem følte jeg næsten at vi smeltede sammen, hvilket var en vild oplevelse! Du udsender en form for ro, der gør at man føler sig tryg fra første minut af. Det var vist det jeg havde, og det blev en længere mail. Mange par forelsker sig hovedkulds i hinanden, men møder også snart hverdagen.

Travlhed, børn, stress og måske en stigende indre uro i den enkelte — som noget uforløst, der ligger på spring. Ubalancer, der kan føre til, at parterne går fra hinanden, hvis ikke udfordringerne får opmærksomhed. Udfordringerne kan på den anden side åbne for helt nyt liv i kærligheden, hvis der kastes lys på dem. Vi ønsker at arbejde med nogle af de grundlæggende temaer, som igen og igen optræder hos par.

Temaer vi har mødt i vores arbejde som psykoterapeuter og i vores personlige kærlighedsliv. Her vil vi arbejde med dem på nye måder. Jeg arbejder som psykoterapeut og tantramassør, individuelt og med par, og jeg holder foredrag og laver kvindeworkshops. Både følelser, krop og tanker skal have  opmærksomhed, og det vil det få i de kommende retreats.

Jeg vil glæde mig til at dele mine erfaringer og invitere parrene til at undersøge kontakt på nye måder. Jeg er 46 år og bor sammen med min mand Morten og vores tre børn. Samtidig har jeg et arbejds- og kærlighedsforhold til Jørn.

Morten og jeg har været sammen i 25 år, og en stor del af min erfaring med parforhold kommer af de mange justeringer, vi har måttet lave undervejs for at holde kærligheden i live.

Et langt parforhold er en fantastisk mulighed for at lære sig selv og et andet menneske at kende på godt og ondt og at opdage, at fejltagelser og kriser kan sætte nye bevægelser i gang.

Jeg arbejder som selvstændig IT-konsulent og tantramassør. Jeg er desuden i gang med at uddanne mig til psykoterapeut. Jeg arbejder med integritet og autenticitet både som projektleder og når jeg arbejder med mennesker. Jeg er 45 år og er i et forhold med Trine. Jeg har 15 års erfaring fra et parforhold, der aldrig helt fungerede.

Derfra ved jeg, at mod er afgørende for, om vi kan leve i kærlighed med hinanden, og jeg har gennem de senere år vendt op og ned på mine ideer om parforholdet og udforsker nye måder at indgå i kærlighedsforhold på. Det er den platform, jeg taler ud fra, når jeg inviterer jer til retreat. Det er for jer, der har været sammen i mange år allerede, og som intuitivt forstår, hvordan man får relationer til at fungere. I har en naturlig og velfungerende kontakt til hinanden, og forløbet kan blive en måde at udforske og fordybe jer endnu mere i kærligheden.

For jer, hvis forhold er præget af ubalance og usikkerhed, kan forløbet åbne til nye forståelser i den måde, jeres parforhold fungerer på. Måske er I ved at drukne i børn, arbejde, karriere, hus og have. I har brug for at finde det nærvær med hinanden, som I har mistet undervejs. På retreatet kan vi støtte jer i at få lukket op for jeres kontakt på ny. Det er også for jer, der lige har mødt hinanden og er forelskede.

I ønsker at have bevidsthed, ærlighed og klarhed med ind i den forelskelse, som måske vil udvikle sig til dyb kærlighed imellem jer. Vi tilbyder en anderledes tilgang til og forståelse af parforholdet. Der er plads til 8 par på hvert retreat, og intro prisen er kr. Mad og drikke kan købes hos Danakilde. Hvert retreat har sin egen overskrift og vil blive annonceret og uddybet på vores hjemmesider, når de er klar, hvorefter I kan vælge det, som lyder interessant for jer.

Vi skaber et trygt rum og en ramme, hvori I som par kan åbne ind til sanselighed og nærvær med hinanden på en legende og seriøs måde. Vi guider jer ind i konkrete øvelser, inspirerer, vejleder og taler med jer undervejs, når vi blandt andet undersøger tantramassagen. En mere udførlig beskrivelse kan læses her: LIK-Kontakt og Berøring eller på vores hjemmesider:. Med Danakilde er vi helt sikre på, at vi har fundet det mest perfekte sted for fordybelse og nærvær.

Mange steder finder du også en lille velplaceret bænk eller træstub, så naturen og stilheden også kan nydes siddende. Vi vil på alle retreats inddrage hele Danakilde og den omkringliggende natur, som en ramme for jeres arbejde. Der kan tilkøbes mad, som er vegetarisk og procent økologisk. Det er også muligt selv at medbringe og lave sin mad i køkkenet. Er du og din partner interesseret i at være med, så send en mail til Jørn på jorn tantramassageaarhus. Du kan også ringe på: I er endeligt tilmeldte, når I har indbetalt depositum.

Stil gerne eventuelle spørgsmål du måtte have til os, så vil vi forsøge at svare bedst muligt. Du er også velkommen til at like vores facebook-sider, så kan du følge med der også.

Allerede nu kan vi løfte sløret for nogle af temaerne på de kommende retreats. Er I særligt interesseret i ét eller flere af temaerne, er I velkomne til at skrive til os, så vi kan prioritere det højt.

Meningen med livet — her på St. Jeg læser i Viktor E. Jeg læser om at hans oplevelser i KZ-lejrene under 2. Verdenskrig viste ham, at vi mennesker altid har et valg.

Uanset hvor svære omstændigheder vi står i, kan vi vælge vores egen holdning til livet. I lejrene kunne han iagttage at der var fanger, som gav deres brød væk. Der var fanger, som kunne trøste andre, selvom de selv vidste at de skulle dø. Der var fanger, som tilsyneladende havde overskud til — selv under ekstremt vanskelige vilkår — at fremstå med værdighed og medmenneskelighed. Det er menneskets dybeste frihed, at vi på trods af alt det svære der sker for os, kan vælge om vi vil være et legetøj for vores omgivelser, eller om vi vil stå, som det menneske vi er.

Både du og jeg har sarong på under ritualet. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen. Nu starter den egentlige massage. I tantra massage arbejdes der med naturlighed, derfor er både du og jeg nøgne under massagen, og du vil opleve, at ingen dele af kroppen tillægges større betydning end andre. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue. Du kan dog altid — og på hvilket som helst tidspunkt sige nej, hvis du ikke ønsker berøringen.

Jeg starter på bagsiden af din krop. Undervejs i massagen er du også velkommen til at bevæge dig, så det kan ske, at du helt naturligt vender dig. Hvis ikke, vil jeg på et tidspunkt bede dig vende dig om. Undervejs i massagen berører og masserer jeg også lingam eller yoni lingam og yoni er de betegnelser, jeg bruger for henholdsvis mandens og kvindens køn.

Du kan til enhver tid sige nej. Ligesom resten af massagen er berøring af yoni eller lingam en invitation til at sanse på en ny måde uden mål og uden at projekt om en udløsning eller orgasme. Heri ligger der en invitation til at undersøge en anden vej end den, mange kender bedst. En invitation til at se dig selv og dine vaner og undersøge nye veje.

Når berøring sker på denne måde uden et mål, kan lysten fordele sig i hele kroppen og ikke bare centrere sig omkring lingam eller yoni. Når massagen er slut, lægger jeg sarongen over dig, og du kan ligge lidt og nyde roen og sansningerne i kroppen. Tag et bad hjemmefra så du er helt nyvasket. Hvis det ikke er muligt, er der mulighed for at bade her.

Under massagen er det dit ansvar at du varetager dine grænser og din sundhed.

Vi skaber et trygt rum og en ramme, hvori I som par kan åbne ind til sanselighed og nærvær med hinanden på en legende og seriøs måde. Vi guider jer ind i konkrete øvelser, inspirerer, vejleder og taler med jer undervejs, når vi blandt andet undersøger tantramassagen.

En mere udførlig beskrivelse kan læses her: LIK-Kontakt og Berøring eller på vores hjemmesider:. Med Danakilde er vi helt sikre på, at vi har fundet det mest perfekte sted for fordybelse og nærvær. Mange steder finder du også en lille velplaceret bænk eller træstub, så naturen og stilheden også kan nydes siddende. Vi vil på alle retreats inddrage hele Danakilde og den omkringliggende natur, som en ramme for jeres arbejde. Der kan tilkøbes mad, som er vegetarisk og procent økologisk.

Det er også muligt selv at medbringe og lave sin mad i køkkenet. Er du og din partner interesseret i at være med, så send en mail til Jørn på jorn tantramassageaarhus. Du kan også ringe på: I er endeligt tilmeldte, når I har indbetalt depositum. Stil gerne eventuelle spørgsmål du måtte have til os, så vil vi forsøge at svare bedst muligt.

Du er også velkommen til at like vores facebook-sider, så kan du følge med der også. Allerede nu kan vi løfte sløret for nogle af temaerne på de kommende retreats. Er I særligt interesseret i ét eller flere af temaerne, er I velkomne til at skrive til os, så vi kan prioritere det højt.

Meningen med livet — her på St. Jeg læser i Viktor E. Jeg læser om at hans oplevelser i KZ-lejrene under 2. Verdenskrig viste ham, at vi mennesker altid har et valg. Uanset hvor svære omstændigheder vi står i, kan vi vælge vores egen holdning til livet.

I lejrene kunne han iagttage at der var fanger, som gav deres brød væk. Der var fanger, som kunne trøste andre, selvom de selv vidste at de skulle dø. Der var fanger, som tilsyneladende havde overskud til — selv under ekstremt vanskelige vilkår — at fremstå med værdighed og medmenneskelighed. Det er menneskets dybeste frihed, at vi på trods af alt det svære der sker for os, kan vælge om vi vil være et legetøj for vores omgivelser, eller om vi vil stå, som det menneske vi er.

Der er altid valg af foretage. Hvert minut, hver time, hver dag. Ofte kan vi bare ikke se det. Måske er denne frihed — denne værdighed — nært beslægtet med meningen med livet?

Måske er det vigtigt at indse, at smerte og modstand ikke bare er livsvilkår, men rent faktisk nødvendigt for, at vi kan leve et meningsfuldt liv? At vi skal have muligheden for at vælge i svære situationer. At vi skal have muligheden for at leve vores liv fuldt ud. Det er det valg, vi får muligheden for at træffe, når der er modgang. Naturligvis er det ikke nemt. Naturligvis er der her smerte, og vi lider helt sikkert.

Det kan synes ubærligt til tider. Men valget er til stede. Jeg tænker, at der er mening i at leve et aktivt liv, hvor vi skaber en masse. Vi når vores mål. Vi bygger familier og virksomheder op. Udforsker livet i alle dets facetter. Der er helt sikkert også mening i at undersøge nydelse; kunst, natur, skønhed, sex, kærlighed. Hengive os til det, vi føler os allermest draget mod. Der, hvor vi ikke kan lade være.

Men for at livet skal være komplet, kan livet ikke kun være sommer, men må også være vinter. Livet kan ikke kun være dag, men må også være nat. Livet er glæde og kærlighed, men må også indeholde smerte. For uden lidelse vil livet ikke være komplet. Så vil vi miste en del af meningen. I modgang og smerte har vi nemlig muligheden for, at vælge mellem at blive til et dyr, og lade os styre af omgivelserne.

Eller at fastholde vores menneskelighed og værdighed, og vælge vores holdning og tilgang til livet. Ligesom fangerne i Kz-lejrene. Det gælder i køen i Rema , når børnene er trætte. Det gælder i parforholdet. Det gælder for den stressede og pressede IT-leder.

Det gælder for folkeskolelæreren. Det gælder for den far, der ikke er med til sin datters konfirmation. Det gælder i bilkøen på vej til job. Det gælder hvert minut, hver time og hver dag.

Og måske er det min bøn på St. At jeg formår at vælge mig selv — uanset hvilke vanskeligheder jeg møder på min vej. Jeg er i gang med at læse Viktor E.

Viktor overlevede koncentrationslejrene under 2. Verdenskrig, og i bogen beskriver han livet og de psykologiske og mentale udfordringer, som fangerne stod i under de umenneskelige forhold. Èn af de stærkeste historier han fortæller handler om frygt. At vi mennesker ofte er vores egen værste fjende. Oftest med det modsatte resultat til følge: At vi rent faktisk får gravet os selv endnu dybere ned i hullet. Og sætter os i en værre situation end i udgangspunktet.

En rig og magtfuld Perser gik engang tur i hans have med en af hans tjenere. Tjeneren var bange og fortalte at han i huset havde mødt Døden, som havde truet ham. Han tiggede og bad hans herre, om at give ham den hurtigste hest, så tjeneren kunne skynde sig og flygte til Teheran, som han kunne nå senere samme aften, såfremt han tog af sted nu. Den gode herre indvilligede og tjeneren galoperede væk på hesten. Da perseren senere på dagen vendte tilbage til huset, mødte han selv Døden og spurgte ham: For mig er der visdom i historien om døden fra Teheran.

Jeg ser ofte selv at mine egne handlinger bringer mig i problemer. At det er selve ideen om, at jeg tror at jeg kan regne noget som helst ud, der er årsag til at jeg får problemer. Det samme kan jeg af og til sanse, når jeg taler med mine gæster før en tantramassage.

At mentaliseringer, skyld, skam, moral eller fikse ideer gør deres egen situation værre. At troen på at vi kan undgå smerte, bringer mere smerte med sig. Måske skulle vi i stedet for at flygte fra det vi er bange for, undersøge det der sker lige nu og se om der åbner sig nye veje.

Døden skal vi jo nok finde alligevel på et tidspunkt, der er ingen grund til at haste til det sidste stævnemøde. Trine Dupont inviterer igen til kvindeworkshop, og jeg kan kun anbefale det til dig, som har lyst til at undersøge hvor meget I kvinder har til fælles. Jeg dukker selv op over middag og kommer med et kort indlæg om Ja og Nej.

Invitationen fra Trine lyder:. Jeg glæder mig til en dag med god tid. Hvor vi har tid til at gå i dybden med nogle af de områder, jeg selv er optaget af. I et kærligt og omsorgsfuldt rum bliver det muligt at åbne op for de sider af dig selv, som ofte ikke får plads. Ja, uden at skulle være nogen — endda. Bag alle forestillingerne om hvem vi er, alle de betydninger, vi har givet vores krop og vores seksualitet, ligger en naturlig kontakt til vores lyst gennem sansningen.

Det er denne sansning, der inviteres ind i. Uden krav og forventninger, men med en klar ramme at sanse i. Gennem massagen inviteres du til kærligt at iagttage dig selv i berøringen , en tantrisk berøring. Mærker du din lyst, så nyd den og nyd friheden i ikke at skulle nogen steder hen med den. En eller flere tantramassager kan være starten på en dybere bevægelse i dit liv, der skaber mere harmoni i krop, følelser og sind. Vi indleder med en kort afklarende samtale, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, og jeg kan fortælle dig lidt mere om forløbet og om min forståelse af tantra.

Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual. Både du og jeg har sarong på under ritualet. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen.

Nu starter den egentlige massage. I tantra massage arbejdes der med naturlighed, derfor er både du og jeg nøgne under massagen, og du vil opleve, at ingen dele af kroppen tillægges større betydning end andre. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue. Du kan dog altid — og på hvilket som helst tidspunkt sige nej, hvis du ikke ønsker berøringen.

Jeg starter på bagsiden af din krop. Undervejs i massagen er du også velkommen til at bevæge dig, så det kan ske, at du helt naturligt vender dig. Hvis ikke, vil jeg på et tidspunkt bede dig vende dig om. Undervejs i massagen berører og masserer jeg også lingam eller yoni lingam og yoni er de betegnelser, jeg bruger for henholdsvis mandens og kvindens køn.

Jeg glæder mig så meget til at modtage dig som er blandt mine første gæster her i disse nye helt nye rammer. Jeg glæder mig virkelig meget til at mærke hvordan det fungerer i det nye rum. Der vil blive mulighed for mere intimt samvær inden under og efter kurserne, hvilket mange deltagere har efterspurgt. For dejligt og meningsfuldt bliver det når en gruppe på et kursus kan blive sammen under hele kurset og socialisere og nyde den intimitet og åbenhed som udfoldes på kurserne. Hvad er mere vidunderligt end at dele samvær med andre hjerteåbne og varme mennesker?

Hvis du allerede nu vil se hvad efteråret byder på af kurser kan du i starten af maj klikke HER og nærstudere min kalender. Bemærk at der er penge at spare ved at læse om Early Bird. Kunne du tænke dig at være i et sanseligt rum mens du øver dig i at gå i kontakt med de andre? Der er gode muligheder for at øve sig i at sætte grænser som føles naturlige og der vil være mange mulighederfor at sætte ord på din læring og indsigter.

Du kan komme som du er med eller uden en partner. Der er lige gode muligheder for at deltage uanset om du har eller ikke har partner med. Og for par er der mulighed for at arbejde sammen eller splitte op alt efter ønske.

Intim massage kbh tantra massage trine -

Hvis der er en mening med livet, tror vi, det er kærlighed. Udfordringerne kan på den anden side åbne for helt nyt liv i kærligheden, hvis der kastes lys på pornostjerner silkeborg escort. Er der andre på kurset der hedder Else? Der, hvor vi ikke kan lade være. Overnatning og mad middag og aften tilkøbes på Danakilde. En rig og magtfuld Perser gik engang tur i hans have med en af hans tjenere. Især unaturligt ved højtider og i ferier. Gik, til mine ben sagde stop. Else for helvede, Else. Udforsker livet i alle dets facetter. Hvis det ikke er muligt, er der mulighed for at bade. Døden skal vi jo nok finde alligevel på et tidspunkt, der er ingen grund til at haste til det sidste stævnemøde. Jeg har 15 års erfaring fra et parforhold, der aldrig helt fungerede. intim massage kbh tantra massage trine

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *