erotiske sex noveller giv et godt blowjob

En mand er bygget til at føle sig ønsket og nødvendig. Ligesom han skal få dig til at føle dig smuk, uundværlig og som den eneste ene, er det dit job at få ham til at føle sig som en rigtig mand.

Dette gør du ved at fortælle ham, at du har savnet ham, og at det er for jeres begges skyld, at du vil give ham et blowjob. Da mandens pik er så tæt forbundet med hans selvtillid, ligesom kvinders syn på deres egne kroppe også hænger sammen med deres selvtillid, er det vigtigt, at du og din udkårne viser hinanden, at I accepterer hinandens udseender fuldt ud. Dette viser du din fyr ved ganske enkelt at give ham et blowjob. Hvis ikke, du ville give ham et blowjob, vil han måske tro, at det havde noget med hans penis at gøre.

Derfor er det godt at vise hinanden afhængighed og underdanighed, så der ingen tvivl er om, at I har brug for hinanden på den bedste måde, der findes. Mænd elsker at komme i deres udkårnes mund, hvilket kan være afskrækkende for mange kvinder. Igen er det en form for magtfølelse for mændene og også en måde for dem at vise, at lige præcis deres kvinder tilhører dem og ingen andre. Det kan være grænseoverskridende at skulle sluge sin fyrs sæd, men hvis du er frisk på det, vil det få din fyrs selvtillid helt i top.

Er du helt afskrækket ved tanken, er det en god idé at sætte jer ned og snakke om det. Hvis du elsker din fyr, og han elsker dig, er der ingen tvivl om, at en sådan samtale vil være gavnlig.

Andre muligheder kan være at spytte mandens sæd ud efter blowjobbet, igen er det bare vigtigt, at han også er indforstået med det og ikke tager det som en afvisning. Nedenunder vil være listet en række muligheder for at få din fyrs sæd til at smage bedre, så du ikke vil have et ligeså stort problem med at sluge. Når du skal give et godt blowjob, er det rart både for dig og ham, at du har styr på teknikkerne.

Der er mere end bare en måde at sutte en pik på, hvilket kan være godt at vide, hvis man vil give det bedst mulige blowjob. Når du giver et blowjob, substituerer din mund din skede, hvilket skal kunne mærkes.

Din mund skal være varm og våd, og du må aldrig bruge dine tænder — kun hvis du bliver bedt om det. Lad din tunge være placeret på din fyrs pik under det meste af blowjobbet. Når du kommer til pikkens hoved, kan du kilde det med din tunge. Når du har hele din fyrs pik i munden, kan det være rart, hvis du lader din tunge køre op og ned af skaftet på den imens. Friktionen, der skabes i mellem din tunge og hans pik, er rigtig dejlig for ham.

Jo mere spyt jo bedre, for det er altid rarest for fyren at have en våd pik. Det kan godt gøre ondt på ham, hvis den bliver for tør.

Derudover er det rart og sexet for ham at se, at du er tryg nok ved ham til, at du tør se ud, som du gør, for at give ham den bedst mulige oplevelse. Hvis du kan, tag da din fyrs pik så langt ind i munden som muligt. Gør det langsomt, så er det lettere ikke at få den galt i halsen. Hvis du får den galt i halsen, er det heller ikke det værste, der kan ske, din fyr vil ikke blive fornærmet, men tværtimod en anelse stolt over, at han er for stor.

Hvis du har brug for en pause skal du endelig tage en, men husk at bruge hænderne i stedet for. Mandens ophidselse kan hurtigt forsvinde, så det gælder om hele tiden at have fat i hans pik på den ene eller den anden måde.

I de små pauser kan du med fordel kysse hans ædlere dele, mave eller mund. For at få ham til at komme er en op-og-ned-bevægelse tit nødvendig. Det behøver ikke at gå stærkt og din tunge klarer alligevel det meste af arbejdet for dig. Du kan også få ham til at støde frem og tilbage i din mund, det er både dejligt for ham og giver dig mulighed for at slappe af i nakken imens.

Det er ikke snyd at bruge hænderne under et blowjob, tværtimod. Det kan give en dejlig afveksling og kan også være med til at øge nydelsen.

Det kan være svært at få en fyr til at komme med munden alene, så med mindre du har rigtig god tid, er det altså en fordel at bruge hænderne. Du kan med fordel veksle imellem de forskellige teknikker, for bruger du udelukkende en, kan det ende med at fjerne noget af følelsen i pikken. Det er dog op og ned bevægelserne, der får ham til at komme, så det er en god idé at bruge dem tit. Når han er ved at være i mål, er der som regel ingen tvivl. Han vil højst sandsynligt stønne og begynde selv at styre dit hoved og tempo.

Her kan det være en fordel at bruge hænderne igen for at holde ham i skak, så det ikke bliver ubehageligt for dig. Det vigtigste til allersidst er, at du ikke stopper, men bliver ved i det tempo, han ønsker. Det kan være svært, men er i sidste ende det hele værd.

Det er nu op til både dig og ham, hvor han skal komme henne. Det kan både være i din mund eller på din krop alt efter, hvad du har det bedst med.

Det er ikke godt for ham, hvis det ikke er godt for dig, så hold entusiasmen oppe ved at gøre det, du også bedst selv kan lide. Så burde du være klar til at give og afslutte et godt blowjob med stil. Nu burde du stort set være klar til at give et rigtig godt blowjob, men her er lige et par ekstra tips til at gøre det helt perfekt. Deepthroat er, når du tillader din fyrs penis at komme helt ned i din hals.

Dette kan kun lade sig gøre, hvis hans pik er lang nok og ikke er for tyk. Der er optil flere grunde til, at mænd godt kan lide dette, bl. Derudover er mænd bygget til at presse deres penisser så langt ind i kvinden som muligt, om det er i skeden eller munden er lige meget. Sidst men ikke mindst viser du din mand, at du elsker det ved at lade ham komme så langt ind i dig som muligt. Du skal dog ikke gøre det, hvis du ikke kan lide det!

Hvis du ligger på ryggen med hovedet halvt ud over sengekanten, kan din kæreste stå op og føre sin penis så langt ind i din mund som muligt. Det, at du ligger fladt på ryggen med strakt nakke, gør det lettere for ham at komme til. Nu burde du være udstyret til at give det bedst mulige blowjob, om det er første eller femte gang, du skal gøre det, og om det er med en fremmed eller din kæreste i gennem mange år.

Der er ingen tvivl om, at denne guide passer på langt de fleste mænd. Bitten er 34 år og lever i et langdistanceforhold med sin mand. Til daglig arbejder hun i et offentligt job, mens hun om natten elsker at skrive om sex og erotik. Her kan du finde erotiske historier om begge. Erotisk litteratur begrænser sig ikke kun til bøger, men gør sig i høj grad også gældende i form af erotiske noveller. Nogle af de bedste erotiske noveller er skrevet af helt almindelige mennesker med et levende sprog og en god fantasi.

Omdrejningspunktet i de erotiske noveller, du finder her, spænder bredt og omhandler alt fra bondage, til gruppesex, pigesex og meget andet. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen. Længere nede i denne artikel finder du links til 10 erotiske noveller, som du nu kan læse helt gratis her. Det blev  sværere og sværere at  koncentrere mig om at slikke  Michaels pik, efterhånden  som jeg kom tættere på  klimaks".

Varmen fra  dengang tog nu over. Jeg ville  have ham, og det skulle bare  være nu. Jeg satte mig  ned på sengen igen. Nicolai  trak blusen op over hovedet  og af. Det direkte blik, der pludselig kan ramme én, mens man danser på et dansegulv, hænger i en bar eller — allerbedst - hvis det sker en helt almindelig kedelig morgen på vej ned ad Strøget.

Blikket, der afslører et dybt begær hos den, der sender det, og som får kroppen til at snøre sig helt sammen hos den, der modtager det. Man mærker de systematiske stød ned gennem mellemgulvet, så det er umuligt at koncentrere sig om noget andet, end tanken om manden og blikket, der grådigt trænger ind overalt i én.

Det er det blik, der har dyb, varm sex med hele ens krop, hjerne og alle sanser, selvom man ikke så meget som har rørt hinanden. Hun elskede følelsen af at have gjort sig attraktiv. Hun havde underkjole på. En af hendes tidligere elskere, med sans for detaljen, havde haft en passion for underkjoler. Han havde udførligt forklaret, hvor dybt erotisk, det var, når man som mand fik lov til virkelig at klæde en kvinde af - lag for lag, lade fingrene glide ned over de glatte stoffer, mærke de bløde former indenunder og kærtegne hvert lille stykke bar hud på vejen.

Inderst skulle hun have underkjole på, ingen trusser, men hofteholdere, sådan at der var fri passage for ham til at trænge ind, når som helst han fik trang til at tage hende. Erotiske noveller - Udlejeren. De var gået fra hinanden for flere år siden, men siden havde hun havde aldrig gået i andet end underkjoler.

Det fik hende til at føle sig ultrafeminin, og samtidig kunne hun lide fornemmelsen af at være tilgængelig for sex. Uden på underkjolen havde hun et stramt, sort pencilskirt — en hvid skjorte, der lige afslørede det øverste af blonden og et par høje, sorte lakstiletter.

Stramt, elegant og rå sexet. Hun havde ikke mødt Peter endnu og gik derfor hen til hans kontor for at hilse. Han sad med ryggen til hende. Han vendte sig om, og hvis det øjeblik havde været en film, havde man afspillet det i slowmotion.

Han havde det vildeste blå blik, var høj, mørkhåret, markeret og maskulin. De begyndte at tale — og jo mere de talte, jo mere intensivt stirrede de på hinanden.

Med kendermine lod han sit blik vandre ned over hendes krop. Det føltes fuldstændig, som om han borede sin pik ind gennem hende, kneppede hende og nød det voldsomt.

Bare ved tanken kom hun til at udbryde et støn, og han smilede. Lørdag mødtes de på kontoret, der lå mennesketomt hen. Da hun trådte ind i mødelokalet, var Peter og modpartens to advokater ankommet.

Erotiske sex noveller giv et godt blowjob -

Da mandens pik er så tæt forbundet med hans selvtillid, ligesom kvinders syn på deres egne kroppe også hænger sammen med deres selvtillid, er det vigtigt, at du og din udkårne viser hinanden, at I accepterer hinandens udseender fuldt ud. Giv ikke alt du har fra start, men gør det vildere og vildere. Start med at kysse hans pik og slik lidt på den. Hun havde ikke mødt Peter endnu og gik derfor hen til hans kontor for at hilse. Lav aldrig sjov med hans penis, det vil gøre ham usikker og ked af det.

Erotiske sex noveller giv et godt blowjob -

En mands selvtillid hænger i det fleste tilfælde sammen med hans pik. Det, at du ligger fladt på ryggen med strakt nakke, gør det lettere for ham at komme til. Hav gerne noget musik kørende i baggrunden, men drop radioen, da der ikke er noget så forstyrrende som radioværter eller reklamer midt i jeres elskov. Penis gennemsnitslængde thai massage jyllingevej. Et sådan selvtillidsboost vil uden tvivl gøre blowjobbet endnu bedre for ham. Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Lange porno films escort i silkeborg af de bedste erotiske noveller er skrevet af helt almindelige mennesker med et levende sprog og en god fantasi. Ikke nok med at guide dig til den bedst mulige oplevelse for både dig og ham, vil denne guide til et godt blowjob også fortælle, hvorfor de enkelte teknikker er så fantastiske, som de lyder. Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Med den fugtige og varme klud kan du duppe hans pik ren, dette vil både være det lækreste for dig, når du skal til at sutte ham, men det vil også føles skønt for ham. Nu burde du stort set være klar til at give et rigtig godt blowjob, men her er lige et par ekstra tips til at gøre det helt perfekt. erotiske sex noveller giv et godt blowjob

På trods af, at Fifty Shades of Grey bøgerne i høj grad handler om dominans og SM, så bliver bøgerne læst både af kvinder der selv har disse seksuelle præferencer, men i høj grad også af kvinder hvis eget sexliv hælder mere til 'vanillesex' end pisk og afstraffelse.

Her kan du finde erotiske historier om begge. Erotisk litteratur begrænser sig ikke kun til bøger, men gør sig i høj grad også gældende i form af erotiske noveller. Nogle af de bedste erotiske noveller er skrevet af helt almindelige mennesker med et levende sprog og en god fantasi. Omdrejningspunktet i de erotiske noveller, du finder her, spænder bredt og omhandler alt fra bondage, til gruppesex, pigesex og meget andet.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen. Længere nede i denne artikel finder du links til 10 erotiske noveller, som du nu kan læse helt gratis her. Det blev  sværere og sværere at  koncentrere mig om at slikke  Michaels pik, efterhånden  som jeg kom tættere på  klimaks". Varmen fra  dengang tog nu over. Jeg ville  have ham, og det skulle bare  være nu.

Jeg satte mig  ned på sengen igen. En mands selvtillid hænger i det fleste tilfælde sammen med hans pik. Derfor er det vigtigere end noget andet, at du aldrig kalder din fyrs penis for noget, der kan tolkes forkert, så han fx tror, at du ikke synes om den.

Lav aldrig sjov med hans penis, det vil gøre ham usikker og ked af det. Fortæl ham i stedet for, hvor smuk, du synes, den er, hvor dejlig den føles i din mund, og hvor godt du kan lide at sutte den. Et sådan selvtillidsboost vil uden tvivl gøre blowjobbet endnu bedre for ham. En mand er bygget til at føle sig ønsket og nødvendig. Ligesom han skal få dig til at føle dig smuk, uundværlig og som den eneste ene, er det dit job at få ham til at føle sig som en rigtig mand.

Dette gør du ved at fortælle ham, at du har savnet ham, og at det er for jeres begges skyld, at du vil give ham et blowjob.

Da mandens pik er så tæt forbundet med hans selvtillid, ligesom kvinders syn på deres egne kroppe også hænger sammen med deres selvtillid, er det vigtigt, at du og din udkårne viser hinanden, at I accepterer hinandens udseender fuldt ud. Dette viser du din fyr ved ganske enkelt at give ham et blowjob. Hvis ikke, du ville give ham et blowjob, vil han måske tro, at det havde noget med hans penis at gøre.

Derfor er det godt at vise hinanden afhængighed og underdanighed, så der ingen tvivl er om, at I har brug for hinanden på den bedste måde, der findes. Mænd elsker at komme i deres udkårnes mund, hvilket kan være afskrækkende for mange kvinder. Igen er det en form for magtfølelse for mændene og også en måde for dem at vise, at lige præcis deres kvinder tilhører dem og ingen andre. Det kan være grænseoverskridende at skulle sluge sin fyrs sæd, men hvis du er frisk på det, vil det få din fyrs selvtillid helt i top.

Er du helt afskrækket ved tanken, er det en god idé at sætte jer ned og snakke om det. Hvis du elsker din fyr, og han elsker dig, er der ingen tvivl om, at en sådan samtale vil være gavnlig. Andre muligheder kan være at spytte mandens sæd ud efter blowjobbet, igen er det bare vigtigt, at han også er indforstået med det og ikke tager det som en afvisning. Nedenunder vil være listet en række muligheder for at få din fyrs sæd til at smage bedre, så du ikke vil have et ligeså stort problem med at sluge.

Når du skal give et godt blowjob, er det rart både for dig og ham, at du har styr på teknikkerne. Der er mere end bare en måde at sutte en pik på, hvilket kan være godt at vide, hvis man vil give det bedst mulige blowjob. Når du giver et blowjob, substituerer din mund din skede, hvilket skal kunne mærkes. Din mund skal være varm og våd, og du må aldrig bruge dine tænder — kun hvis du bliver bedt om det.

Lad din tunge være placeret på din fyrs pik under det meste af blowjobbet. Når du kommer til pikkens hoved, kan du kilde det med din tunge. Når du har hele din fyrs pik i munden, kan det være rart, hvis du lader din tunge køre op og ned af skaftet på den imens. Friktionen, der skabes i mellem din tunge og hans pik, er rigtig dejlig for ham. Jo mere spyt jo bedre, for det er altid rarest for fyren at have en våd pik.

Det kan godt gøre ondt på ham, hvis den bliver for tør. Derudover er det rart og sexet for ham at se, at du er tryg nok ved ham til, at du tør se ud, som du gør, for at give ham den bedst mulige oplevelse. Hvis du kan, tag da din fyrs pik så langt ind i munden som muligt. Gør det langsomt, så er det lettere ikke at få den galt i halsen. Hvis du får den galt i halsen, er det heller ikke det værste, der kan ske, din fyr vil ikke blive fornærmet, men tværtimod en anelse stolt over, at han er for stor.

Hvis du har brug for en pause skal du endelig tage en, men husk at bruge hænderne i stedet for. Mandens ophidselse kan hurtigt forsvinde, så det gælder om hele tiden at have fat i hans pik på den ene eller den anden måde. I de små pauser kan du med fordel kysse hans ædlere dele, mave eller mund.

For at få ham til at komme er en op-og-ned-bevægelse tit nødvendig. Det behøver ikke at gå stærkt og din tunge klarer alligevel det meste af arbejdet for dig. Du kan også få ham til at støde frem og tilbage i din mund, det er både dejligt for ham og giver dig mulighed for at slappe af i nakken imens. Det er ikke snyd at bruge hænderne under et blowjob, tværtimod. Det kan give en dejlig afveksling og kan også være med til at øge nydelsen. Det kan være svært at få en fyr til at komme med munden alene, så med mindre du har rigtig god tid, er det altså en fordel at bruge hænderne.

Du kan med fordel veksle imellem de forskellige teknikker, for bruger du udelukkende en, kan det ende med at fjerne noget af følelsen i pikken. Det er dog op og ned bevægelserne, der får ham til at komme, så det er en god idé at bruge dem tit. Når han er ved at være i mål, er der som regel ingen tvivl. Han vil højst sandsynligt stønne og begynde selv at styre dit hoved og tempo.

Her kan det være en fordel at bruge hænderne igen for at holde ham i skak, så det ikke bliver ubehageligt for dig. Det vigtigste til allersidst er, at du ikke stopper, men bliver ved i det tempo, han ønsker. Det kan være svært, men er i sidste ende det hele værd.

Det er nu op til både dig og ham, hvor han skal komme henne. Det kan både være i din mund eller på din krop alt efter, hvad du har det bedst med. Det er ikke godt for ham, hvis det ikke er godt for dig, så hold entusiasmen oppe ved at gøre det, du også bedst selv kan lide. Så burde du være klar til at give og afslutte et godt blowjob med stil. Nu burde du stort set være klar til at give et rigtig godt blowjob, men her er lige et par ekstra tips til at gøre det helt perfekt.

Deepthroat er, når du tillader din fyrs penis at komme helt ned i din hals. Dette kan kun lade sig gøre, hvis hans pik er lang nok og ikke er for tyk. Der er optil flere grunde til, at mænd godt kan lide dette, bl. Derudover er mænd bygget til at presse deres penisser så langt ind i kvinden som muligt, om det er i skeden eller munden er lige meget.

Sidst men ikke mindst viser du din mand, at du elsker det ved at lade ham komme så langt ind i dig som muligt. Du skal dog ikke gøre det, hvis du ikke kan lide det! Hvis du ligger på ryggen med hovedet halvt ud over sengekanten, kan din kæreste stå op og føre sin penis så langt ind i din mund som muligt. Samme funktion kan en penisring have, og den virker jo også, så det er et godt tips ved et blowjob. Du bør koncentrere dig om pikhovedet, da det er her, at pikken er mest følsom.

Du må gerne eksperimentere lidt, indtil I sammen finder ud af, hvordan han bedst ønsker at blive kælet for og slikket. Det er også en god idé at lade den ene hånd fast klemme om pikken, mens man lader hånden kører op og ned som en samlejebevægelse. Man kan stadig slikke pikhovedet med tungen, og manden vil nyde dette. Undertiden kan det også godt betale sig at berøre manden på hans inderlår, som også er meget glatte og følsomme, da disse også er erogene zoner, som gerne vil stimuleres.

Man kan finde flere gode tips og råd om det perfekte blowjob på en artikel i kvindemagasinet Q , som netop især handler om sex og samliv. I artiklen kommer man blandt andet ind på, om man skal sluge sæden ved et godt blowjob, om man skal anvende sexlegetøj samt mange andre problemstillinger ved blowjob. Tips til et fantastisk blowjob   Et blowjob kan sagtens have et forspil, så man kan eventuelt starte med at kysse manden på munden, halsen, i øret og derefter kan man så bevæge sig nedefter.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *