side 6 dk ældre kvinder og sex

Hun har brugt tid på at være inde og ude af forhold, men ved nu, at hun sagtens kan være alene uden altid at have en mand eller en kæreste ved sin side. Hun ved, at hun ikke behøver ham for at være lykkelig og for at have det sjovt.

Hun vil ikke vil besidde eller eje en mand, og det gør hende dejligere at være sammen med. Hun har ofte langt mere afklaret med, hvad hun vil og hvad hun ikke vil, end den yngre kvinde. Hun er mindre genert og usikker over for mænd og gider ikke spille de mærkelig spil, der ofte foregår i et forhold. Hvor en kvinde i begyndelsen af 20erne spilder tiden med at skulle gøre sig svær at få fat på for mænd eller forsøge at gøre dem jaloux, er modne kvinder mere tilbøjelige til at droppe hele jagt-proceduren og i stedet fortælle om deres følelser - eller måske manglende følelser -  "up front".

Den gode konversation er noget, mænd tager for givet. Lige til det øjeblik, hvor den gode samtale ikke længere er en selvfølge. Så sætter han for alvor pris på den. Yngre kvinder er ikke alle lige gode til at konversere.

Her er den modne kvinde ofte mere spændende at tale med, fordi hun har levet længere, har flere erfaringer og har set og oplevet ting. Undervurdér aldrig betydningen af den gode samtale. Den vil gøre et forhold mere interessant og mere dyb i det lange løb.

Okay, det kan godt være, at det punkt på listen ikke lyder så charmerende. Alligevel vælger vi at have en pragmatisk tilgang til det, skriver Askmen. Faktum er bare, at modne kvinder har flere penge end yngre. Ikke, at det er et meget vigtigt punkt. Men det betyder, at det kan være rart som mand at vide, at man ikke skal betale for det hele hver gang, man er i et forhold. Heller ikke for hendes mobil-telefonregning, fordi hendes karriere lige nu står lidt på stand by.

Yngre kvinder er hele tiden på en eller form for "klik". Enten på mobilen eller på mailen eller på facebook De skal hele tiden tjekke noget - også hvad veninderne og vennerne synes om deres nye kæreste. Modne kvinder er ofte mindre interesseret i, hvad deres veninder synes og konsulterer dem ikke hver gang, de skal foretage en nyt valg. Og så har en moden kvinde oftere omgangskreds med en større variation i typen af venner. Hun har en mere sofistikeret smag generelt.

Hun er ikke interesseret i at drikke sig fra sans og samling og bagefter kaste op. Hun gider heller ikke danse vildt til techno-musik hele natten. Den modne kvinde har passeret sin rebelske fase og er ovre de år, hvor det er vigtigt at være i centrum. Måske er det fordi, yngre kvinder er i gang med at opleve en helt masse for første gang, at de har en tendens til at være lidt overdramatiske: Den første virkelige kærlighed, den første bristede kærlighed, den første gang de bliver bedraget Det hele føles som for meget , og små ting vokser til store ting.

Når man dater en meget ung kvinde, er der ofte lige sket en meget dramatisk ting i hendes liv. Modne kvinder er mere cool. Også når de er under pres. De ved, hvordan de skal tackle ulykker og uforudsete ting - og så kan de klare sig selv. Når mænd foretrækker modne kvinder, bliver de ofte beskyldt for, at det er fordi de vil have "superior sex". Men modne kvinder er bare fantastiske at elske med. De har overvundet usikkerheden overfor sex, og så ved de, hvordan de skal gøre et soveværelse spændende og interessant.

Deres seksuelle erfaring giver dem desuden mere lyst til at prøve nye ting. Hun er bedre til at klare modgang i et forhold, fordi har hun har prøvet det meste før. Og så har hun mere realistiske forventninger. Modne kvinder er typisk mere velovervejede når der opstår kriser, og det giver en bedre mulighed for, at forholdet varer længere.

Men med Bond og George Clooney som redningsmænd er der måske markeret et vendepunkt for den skæve køns- og aldersfordeling på Hollywoods billboards? Vi bevæger os hen mod et samfund, hvor alder ikke længere kommer til at spille en afgørende rolle. Vi er nødt til at få en mere positiv holdning til alder, fordi der bliver mange flere ældre. I takt med det vil vi også se flere ældre mennesker i film, siger den London-baserede danske trendanalytiker Anne Lise Kjær, der er i sin bog "The Trend Management Toolkit" beskæftiger sig en del med det, hun kalder No Age Society.

Det handler om diversitet på mange planer, og det handler basalt set om, at vi skal se den ældre generation som en ressource i stedet for en byrde, og vi skal se hele mennesker. For hende er det derfor meget vigtigt, at det ikke bare kommer til at handle om plus 50 kvinder, der bliver dyrket for deres udseende og evne til at ligne en på Det er bare endnu en rest af den fanatiske sundheds- og ungdomsfiksering. Vi er også kommet længere end reklamebranchens måde at segmentere ældre på som "det grå guld".

Endnu en begrænsende anskuelse, der ifølge Anne Lise Kjær dybest set bare handler om at se en gruppe mennesker som pengestærke "cash cows". Både udseende og penge spiller naturligvis stadigvæk ind, men ændringer rækker længere end til de sexede kvinder over Der er også spørgsmålet om biologi og forskellige faser i livet.

Ligestilling handler om lige valg. Personligt synes jeg, at det er fedt at kunne slå håret ud og være sig selv og ikke længere bekymre sig så meget om at flirte og blive målt på udseendet. Det er klart, at 50 plus er en ny tidsalder, hvor kvinder enten finder sig selv eller går i krise, siger Anne Lise Kjær, der selv har opnået en endnu større international anerkendelse i sine 50'ere med udgivelsen af "The Trend Management Toolkit".

Sangerinden Cher har også her som årig fået en revival, idet hun er blevet model for designer Marc Jacobs. Modellen Carmen Dell'Orefice på 82 er et globalt ikon, som jeg ser op til, og vi ser i det hele taget flere ældre modeller som årige Jacky O'Shaughnessy, der er model for det amerikanske tøjbrand American Apparel.

De har måske fået pyntet lidt hist og pist, men er først og fremmest sig selv, og de inspirerer og får os andre til at tænke, at sådan vil vi også gerne være som 50, 60 og årige, siger Anne Lise Kjær. Trendanalytiker Anne Lise Kjær fremhæver blandt andet, at flere og flere kvinder over 50 starter egen virksomhed. De såkaldte "olderpreneurs" et ordspil med de engelske ord for ældre og iværksætter. På amerikansk tv er der også begyndt at dukke ældre kvindelige studieværter op, og i Danmark har vi også modne og skarpe værter som årige Tine Götzsche og årige Dorte Fals.

Der er inspirerende powerkvinder som Angela Merkel, der er en af de mest markante europæiske ledere lige nu, og Hillary Clinton, som går efter præsidentposten. Ændringen er i gang, men den kommer ikke til at ske natten over. Vi har brugt en gammel opskrift, som har virket længe, nu er der brug for en ny. Og uanset om sensationen med den første 50 plus Bond-kvinde handler om at minde verden om, at kvinder stadigvæk er sexede over 50, eller kort og godt er et markedsføringsstunt fra filmfolkenes side, er det helt klart et positivt signal, siger Anne Lise Kjær.

For den nye model handler ifølge hende om at få andre værdier på banen. Flere muligheder i alle faser af livet. At turde være sig selv. Kvinder, livet stopper ikke ved de Sådan slipper du af med din blærebetændelse. Den koster 80,- kr. Italiensk model og skuespiller, som spiller rollen som mafiahustruen Lucia i den nye James Bond-film. Hun begyndte sin filmkarriere i og fik stor anerkendelse uden for Italien efter sin hovedrolle i den kritikerroste italienske film "Malèna" fra

Side 6 dk ældre kvinder og sex -

Det er klart, at 50 plus er en ny tidsalder, hvor kvinder enten finder sig selv eller går i krise, siger Anne Lise Kjær, der selv har opnået en endnu større international anerkendelse i sine 50'ere med udgivelsen af "The Trend Management Toolkit". Hvor en stor behåret kusse citygirls helsingør i begyndelsen af 20erne spilder tiden med at skulle gøre sig svær at få fat på for mænd eller forsøge at gøre dem jaloux, er modne kvinder mere tilbøjelige til at droppe hele jagt-proceduren og i stedet fortælle om deres følelser - eller måske manglende følelser -  "up front". Nemlig den italienske model og skuespiller Monica Bellucci i rollen som mafiahustruen Lucia. For selv om stærke, talentfulde kvinder som Meryl Streep, Julianne Moore, Tilda Swinton, Susan Sarandon og Helen Mirren nyder stor bevågenhed, er ikke bare modne, men kvinder i det hele taget stadigvæk i undertal. Yngre kvinder tager ikke livet, venskaber eller måske mænd så højtideligt. Og uanset om sensationen med den første 50 plus Bond-kvinde handler om at minde verden om, at kvinder stadigvæk er sexede over 50, eller kort og godt er et markedsføringsstunt fra filmfolkenes side, er det helt klart et positivt signal, siger Anne Lise Kjær. Okay, det kan godt være, at det punkt på listen ikke lyder så charmerende. Her er den modne kvinde ofte mere spændende at tale med, fordi hun har levet længere, har flere erfaringer og har set dansk film sex dominans sex oplevet ting.

De har passeret de Og selv om de stadig er sprøde at se på, kan deres lange ben ikke løbe fra, at de er blevet modne damer. Her er målene på det perfekte kvindeansigt Vi tænder på sund hud Mænd ser på kroppe - kvinder på ansigter. Og hvad skulle der nu være galt i at være en moden dame?

Absolut intet, hvis man skal tro det amerikanske site www. På en Top 99 liste for over de mest attraktive kvindetyper, er det nemlig langt fra kun pop-silden på 19, der har fået en plads i toppen. Øverst ligger dog kvinden på 29, mens den modne kvinde kun befinder sig lidt længere nede. Det amerikanske site har plukket 10 ting ud, der gør, at nogle mænd tænder på den modne kvinde:.

Hun udstråler uafhængighed samtidig med, at man kan se, hun kan lide at være alene. Hun har brugt tid på at være inde og ude af forhold, men ved nu, at hun sagtens kan være alene uden altid at have en mand eller en kæreste ved sin side.

Hun ved, at hun ikke behøver ham for at være lykkelig og for at have det sjovt. Hun vil ikke vil besidde eller eje en mand, og det gør hende dejligere at være sammen med. Hun har ofte langt mere afklaret med, hvad hun vil og hvad hun ikke vil, end den yngre kvinde. Hun er mindre genert og usikker over for mænd og gider ikke spille de mærkelig spil, der ofte foregår i et forhold.

Hvor en kvinde i begyndelsen af 20erne spilder tiden med at skulle gøre sig svær at få fat på for mænd eller forsøge at gøre dem jaloux, er modne kvinder mere tilbøjelige til at droppe hele jagt-proceduren og i stedet fortælle om deres følelser - eller måske manglende følelser -  "up front". Den gode konversation er noget, mænd tager for givet. Lige til det øjeblik, hvor den gode samtale ikke længere er en selvfølge. Så sætter han for alvor pris på den.

Yngre kvinder er ikke alle lige gode til at konversere. Her er den modne kvinde ofte mere spændende at tale med, fordi hun har levet længere, har flere erfaringer og har set og oplevet ting. Undervurdér aldrig betydningen af den gode samtale. Den vil gøre et forhold mere interessant og mere dyb i det lange løb. Okay, det kan godt være, at det punkt på listen ikke lyder så charmerende. Alligevel vælger vi at have en pragmatisk tilgang til det, skriver Askmen.

Faktum er bare, at modne kvinder har flere penge end yngre. Ikke, at det er et meget vigtigt punkt. Men det betyder, at det kan være rart som mand at vide, at man ikke skal betale for det hele hver gang, man er i et forhold. Heller ikke for hendes mobil-telefonregning, fordi hendes karriere lige nu står lidt på stand by.

Yngre kvinder er hele tiden på en eller form for "klik". Enten på mobilen eller på mailen eller på facebook De skal hele tiden tjekke noget - også hvad veninderne og vennerne synes om deres nye kæreste. Modne kvinder er ofte mindre interesseret i, hvad deres veninder synes og konsulterer dem ikke hver gang, de skal foretage en nyt valg. Og så har en moden kvinde oftere omgangskreds med en større variation i typen af venner. Hun har en mere sofistikeret smag generelt.

Hun er ikke interesseret i at drikke sig fra sans og samling og bagefter kaste op. Hun gider heller ikke danse vildt til techno-musik hele natten. Den modne kvinde har passeret sin rebelske fase og er ovre de år, hvor det er vigtigt at være i centrum. Måske er det fordi, yngre kvinder er i gang med at opleve en helt masse for første gang, at de har en tendens til at være lidt overdramatiske: Den første virkelige kærlighed, den første bristede kærlighed, den første gang de bliver bedraget Det hele føles som for meget , og små ting vokser til store ting.

Når man dater en meget ung kvinde, er der ofte lige sket en meget dramatisk ting i hendes liv. Modne kvinder er mere cool. Det mandschauvinistiske James Bond-univers er ellers kendt for at dyrke unge skønheder. Markerer den første 50 plus Bond-pige et skifte? Er aldersdiskrimination af kvinder på vej ud — i Hollywood og den "virkelige verden"? Monica Bellucci, 51, korrigerer straks til "Bond-kvinde", da hun møder den internationale presse i London.

Men jeg er beæret over at være den første 50 plus Bond-lady, siger hun med sin bløde, rullende stemme med stærk italiensk accent. Og hvordan samfundet i det hele taget ser kvinder over I dag bliver vi måske år, og så er 50 kun halvvejs. Og kvinder i den alder er stadigvæk smukke og fortjener det hele, siger hun klædt i flatterende sort med chiffon på ærmerne.

Mange mænd er for brystfikserede. Hun er slank og veldrejet, har kulsort skinnende hår og mørke sensuelle øjne og er indbegrebet af en smuk, sexet filmdiva. Det er næsten for oplagt at sige, at hun slet ikke ligner en, der har rundet de I Bond-universet kommer man ikke udenom, at Belluccis ydre spiller en rolle.

Men producerparret Barbara Broccoli og Michael Wilson slår fast, at den sorthårede italiener først og fremmest er ansat på personlighed og talent. Jeg har gerne villet arbejde sammen med hende i 20 år. Så det er en drøm, der er gået opfyldelse, siger Barbara Broccoli. Også himself — Daniel Craig — understreger, at castingen af Bellucci ikke er en bevidst handling for at skabe opmærksomhed, ændre eller udfordre Hollywoods begrænsede syn på kvinder: Hele filmindustrien er langt ude med sit fokus på udseende og vægt, som han sagde til os og resten af verdenspressen i London.

George Clooney er ikke bare en af Hollywoods mest eftertragtede mænd, han er også kendt for sin politiske aktivisme. Og så har han for nylig foreslået en enkel og alligevel utraditionel løsning på problemet med alt for få interessante roller til modne kvinder: Rollen som den politiske konsulent i filmen var oprindelig skrevet til en mand, indtil Sandra Bullock, 51, kontaktede George Clooney og foreslog, at de skrev rollen om til hende.

Mor-bloggeren Trine blev forladt af faren til sin søn - nu blogger hun om at være enlig mor. At der er nok at tage af, har han i den grad ret i. For selv om stærke, talentfulde kvinder som Meryl Streep, Julianne Moore, Tilda Swinton, Susan Sarandon og Helen Mirren nyder stor bevågenhed, er ikke bare modne, men kvinder i det hele taget stadigvæk i undertal. Men med Bond og George Clooney som redningsmænd er der måske markeret et vendepunkt for den skæve køns- og aldersfordeling på Hollywoods billboards?

Vi bevæger os hen mod et samfund, hvor alder ikke længere kommer til at spille en afgørende rolle. Vi er nødt til at få en mere positiv holdning til alder, fordi der bliver mange flere ældre. I takt med det vil vi også se flere ældre mennesker i film, siger den London-baserede danske trendanalytiker Anne Lise Kjær, der er i sin bog "The Trend Management Toolkit" beskæftiger sig en del med det, hun kalder No Age Society.

Det handler om diversitet på mange planer, og det handler basalt set om, at vi skal se den ældre generation som en ressource i stedet for en byrde, og vi skal se hele mennesker.

For hende er det derfor meget vigtigt, at det ikke bare kommer til at handle om plus 50 kvinder, der bliver dyrket for deres udseende og evne til at ligne en på Det er bare endnu en rest af den fanatiske sundheds- og ungdomsfiksering. Vi er også kommet længere end reklamebranchens måde at segmentere ældre på som "det grå guld". Endnu en begrænsende anskuelse, der ifølge Anne Lise Kjær dybest set bare handler om at se en gruppe mennesker som pengestærke "cash cows".

side 6 dk ældre kvinder og sex

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *