erotisk fantasi faste patter

Og det er ingen af delene. Karma er ikke andet en opmærksomhedens svingen fra Ego til Skygge! Følelserne er Skyggens sprog. Sproget som vores underbevidsthed taler til os i. Alle vores følelser er periodiske og følelser som forelskelse, had, jalousi, vrede, sorg osv. Og det virker altid modsat — fordi det er ubevidst. Egoet og Skyggen kan noget sammen som ingen af dem kan alene. De kan forenes og danne Helhed. De er hver især kun som halve hjerter.

Men i fællesskab kan de heale og gøre hjertet helt. Når Ego og Skygge modarbejder hinanden spilder vi ikke bare vores kræfter og energi. Vi mister også vores kreative potentiale.

Kunsten er ret simpel. Nogle kloge hoveder har studeret hvordan succesrige alfahanner gør og har kortlagt deres strategier ved, at træne på kvinder ude i byens natteliv. Hvis du er interesseret i at lære mere om det, er der tusindvis af demoer på YouTube. Der er en håndfuld ting du SKAL gøre og en håndfuld ting du absolut skal lade være med. Hvis du har nogle attraktive single veninder på Facebook eller kigger lidt i single grupperne, kan du iagttage hvordan mænd der er uvidende om scorekunsten jokker i spinaten.

Det er tåkrummende underholdende. Og score strategierne virker. De virker endda bedre for mænd der lærer dem ud fra en manglende viden om hvordan man gør, end de gør for de alfahanner de er kopieret fra, fordi de bliver ved med at eksperimentere og optimere for at få bedre resultater. De mænd har udviklet deres helt eget sprog. Og HB betyder Hot Babe! Der er også et udtryk der hedder HM. Harem Management og det kan i jo selv gætte lidt på! Strategierne som der er rigtig mange af, kører på nogle faktorer vi efterhånden ved at kvinder gerne vil have — helt enkelt fordi de mangler det selv!

Og når de så møder en mand der antyder, at han har det de mangler, sker der en instinktiv tænding. Det er simpel købmandshandel. Og vi ved det ikke. Eller kvinderne ved det ikke. For de mænd der har været på scorekursus ved det! En af de aller dygtigste kalder sig faktisk Hypnotica! Vi er alle sammen halve mennesker og vi har alle sammen nogle behov.

Nogle af vores behov kender vi, men mange af dem er faktisk ikke bevidste. Hvis han ikke fra starten forstår at være interessant, har han ikke en chance. Og det svære er så at sige det uden at sige noget. En salgstale virker nemlig ikke. Men en adfærd der indirekte kommunikerer budskabet virker! Biologisk set vil næsten alle halve kvinder gerne have en mand der tilsyneladende er stærk og kraftfuld, har overskud og status i form af økonomi, materiel velstand, godt job og styr på alt.

En forsørger eller beskytter. En der leverer varen osv. Det vil sige et parforhold med en på forhånd fastsat rollefordeling og ve den som afviger som afviger fra sin rolle, for så ryger forholdet.

Det er ude af balance allerede fra starten — det virkede for længe siden, men det gør det ikke mere. Det behøver en mand i virkeligheden slet ikke. Han skal bare lære at spille spillet danse parringsdansen , så falder kvinderne for ham. Også selv om de tror de ikke gør! Og her er der ikke forskel på Pick Up Artistens bevidste manipulering og alfahannens ubevidste manipulering. Jeg har endnu ikke mødt en kvinde der ikke gerne ville være jagtens objekt eller på en kraftfuld og sikker måde have benene fejet væk under sig.

Manipulation af og med halve mennesker har et formål der er baseret i Egoet. Hvad kan JEG få ud af det her! Alt det her kan man selvfølgelig ikke basere et langvarigt forhold på og jeg har da heller ikke set nogle endnu, der har varet mere end fire måneder. Faktisk er en enkelt nat mere normalt. Og det kan selvfølgelig være ganske udmærket.

Hvis vi lige skal have de Integrale farver med for de som er interesserede, så virker disse scoreteknikker perfekt til og med den Grønne farve. De virker dog også, hvis den kvinde du forsøger at score befinder sig på Blågrøn, men har nogle indlejringer længere nede. Dilemmaet er så at jeg på den ene side har svært ved at forstå, at de fleste kvinder er så skrækindjagende nemme at manipulere med Jo det er de!

Der er masser af mænd der gerne vil manipulere en kvinde med hjem i soveværelset, men flere og flere mænd vågner op til det faktum at en ligeværdig partner er uforeneligt med manipulation og faste rollefordelinger!

Både kvinden og manden skal gå ind i forholdet  af egen fri vilje. Det skal være autentisk. Uden den adfærd og manipulation der trykker på kvindens indre Attraction knap.

Uden at der er behov for en bestemt og på forhånd planlagt adfærd. De kvinder er sjældne. Fordi de er mere hele mennesker. Og netop fordi de har taget sig selv alvorligt og udviklet og integreret mange af deres skyggesider, kan de ikke manipuleres som halve mennesker kan! Set fra de Integrale farver  taler vi her om Blågrøn og Turkis — uden de store indlejringer og efterslæb på de underliggende farver.

Jeg kender kun få mænd som har fundet sådan en kvinde. En af dem bor i USA og han beskrev at han med sine sædvanlige rutiner, som han havde trænet til det sublime i 15 år og undervist andre i, havde forsøgt sig med en helt usandsynlig smuk kvinde og hun stod bare helt stille og kiggede på ham på en måde så han følte, at hun faktisk så direkte ind i ham og fik øje på noget mere ægte. Det eneste hun sagde var: What the fuck are you doing? Busted, afsløret og fuldstændig klar over at her havde han mødt en meget usædvanlig kvinde.

De er nu gift og har en datter. Sagen er nemlig at en kvinde — også en mand for den sags skyld, der har integreret det maskuline med det feminine, har muligheden for at være meget mere nærværende og til stede end mennesker der kun er halve. Derfor er det meget sværere at spille komedie eller skjule sig for sådan et menneske. Er der noget i vejen for at vi som mennesker begynder at udvikle os hen i retning af at være mere autentiske og mere til stede?

Og når jeg siger til stede mener jeg selvfølgelig til stede i hjertet. Der hvor vi er ægte. Der hvor vi ikke har behov for at manipulere eller at blive manipuleret. Der hvor vi ikke skal opretholde et skuespil for at skabe tiltrækning. Kan det ikke lade sig gøre at mødes som ligeværdige partnere? Uden spil og uden masker?

Hvis vi er ærlige ved vi jo godt at alle mennesker kan være både sure, glade, vrede, triste, bange, oppe og nede. Vi har mange sider. Skal det absolut være en jæger og en jaget? Eller kan det være et ligeværdigt møde? Selv synes jeg at en kvindes nærvær er det absolut mest sexede hun kan stille op med.

Fordi i nærværet er der også plads til og accept af, at vi alle har både positive og negative sider og fordi vi i nærværet forstår at hjælpe og spejle hinanden, så vi hver især kan få has på vores egne indre dæmoner — store som små. Og det er præcis her vi udvikler parforholdet og kærlighedsevnen.

Videre til uanede højder. Tør du møde en der kan gennemskue dig? Se gennem din facade? En du ikke kan skjule dig for? En der præsenterer dig for dig selv? Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud.

Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt. Man kan sige at det er kvinden der udtrykker evolutionens krav overfor manden, som så må udvikle sig hvis han vil have det hun kan tilbyde.

Farverne betyder bevidsthedsniveauer og vores værdier og livsanskuelser skifter når vi flytter os til den næste farve. Vi kan ikke gå ned eller tilbage. Mandens indre kvinde er det som i virkeligheden styrer hvilken ydre kvinde han finder interessant. Den udvikling er gerne illustreret i fem trin som nogenlunde svarer til de Integrale farver.

Den kaldes Anima komplekset. Infrarød og Magenta Manden har ikke frigjort sig fra sin mor eller i hvert fald fra sit billede om at mor leverer tryghed, næring og kærlighed. Han er en mor dreng, ofte impotent. Rød og Rav Manden som tyr og forfører.

Manden kaster sig ud i alle de sexuelle forhold han kan opdrive. Kortvarige forhold da han ser kvinder som erobringer. Jo flere jo bedre. Manden tager og kvinden bliver taget. Orange Manden er klar til et forhold og familie. Konen skal give ham støtte. Hun skal være trofast og omsorgsfuld.

Kvinden som guide til kreativitet og opvågnen. Grøn   Manden er klar over at den ydre kvinde er en afspejling af den indre og er klar til en udviklingsrejse uanset den er vanskelig og udfordrende.

Mange mænd rammer en dybere identitetskrise der skal håndteres og bliver dermed helt uinteressante for kvinder. Kvinden som ligeværdig partner.

Blågrøn og Turkis Han møder kvinden med accept og ligeværd. Parat til at kaste sig ud i udfordringerne. Ikke afhængig af hendes anerkendelse.

Dybere spirituelle realisationer og opvågnen til de ellers lukkede dimensioner af tilværelsen. Manden kræver at kvinden er nogenlunde i balance og kan skifte mellem det feminine og det maskuline efter hvad situationen kræver. Nærvær er et krav hun ikke kan komme uden om. Tilsvarende har kvinden en indre mand som kontrollerer hvem hun finder attraktiv. Det kaldes for Animus komplekset. Manden som fremmed og outsider. Infrarød og Magenta På grund af svigt og overgreb i barndommen har vi her en kvinde som både hader mænd og behøver dem samtidig.

Når han kommer for tæt på trækker hun sig og når han trækker sig forfølger hun ham. En dybt uhensigtsmæssig mekanisme der effektivt forhindrer at begge parter kan være nærværende. Hun er som en kat der leger med musen. Manden som far, konge eller Gud. Rød Hun har brug for hans anerkendelse for at føle sig værdifuld. Hun har brug for en at se op til og forsøger at gøre sig attraktiv på alle måder med fysisk træning og stort sminkeforbrug.

Hun kan være charmerende og yndefuld. Vil gerne begæres og stiller sig selv sexuelt til rådighed. Kan også forsøge at tilpasse sig mandens intellektuelle interesser for at gøre sig interessant. Rav Han skal sørge for hende, beskytte hende og passe på hende. Derfor skal han være stærk, modig og klog, han skal kunne dække hendes behov.

Han er ridderen på den hvide hingst. Han skal være flot, intelligent, have et godt rygte, have en solid økonomi, være loyal og have integritet.

Gerne højere uddannelse, en god karriere og en evne til at kunne tilpasse sig omstændighederne uanset hvad der sker, således at han viser at han altid kan klare skærene. Hun vil støtte ham så længe han leverer de varer. Manden som selvstændigt væsen. Grøn og Orange Kvinden har opdaget at hun bliver nødt til at vælge sig selv og tage sine behov alvorligt.

Hun er ikke længere følelsesmæssigt afhængig af anerkendelse og har opgivet tanken om at være perfekt for at tiltrække en mand. Hun er selvstændig og uafhængig og kræver det samme af en mand — hvilket faktisk kan gøre det sværere fordi to meget selvstændige mennesker let kan komme på tværs af hinanden.

Denne kvinde oplever at der er langt mellem de gode mænd og vælger ofte frivilligt eller ufrivilligt at være alene fremfor at være i et afhængighedsforhold. Manden som ligeværdig partner. Blågrøn og Turkis Hun har accepteret at konflikt og udvikling er en del af livet og ønsker en ligeværdig mand der vil deltage i en mere bevidst udviklingsproces.

Hun kræver et højt niveau af nærvær. På de farvede udviklingstrin har kvinder og mænd meget forskellige primærfantasier. Op gennem udviklingstrinnene stiller kvinder flere og flere krav til den mand de vil have, hvorimod mænds krav kun ændrer sig lidt. Det giver en divergens i vores primærfantasier idet mænds aktiver tilpasningsevne stiger med alderen hvor i mod kvindens udseende falder.

Den korte version er at det skaber flere singler. Kvinder tiltrækkes af mænd der har udviklet overlevelsesmuligheder i hverdagen. Kvinder tiltrækkes af mænd der evner at tilpasse sig omgivelserne og udnytte ressourcer maksimalt, kan formilde guderne skabe sikkerhed og loyalitet over for familie og tilhørsforhold.

Kvinder tiltrækkes af uafhængige mænd med selvtillid, vilje aggression , potens og evnen til at udnytte andre til egen fordel. Hun skal have respekt for ham og hans behov. Kvinder tiltrækkes af mænds success med pålidelighed, fast indtægt, hengivenhed for familie, religion eller fædreland.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop og at hun er sexuelt villig. Være elegant og hengiven. Kvinder tiltrækkes af mænds success med målt på indkomstniveau, fremtidigt indkomst potentiale, formue, status, høj uddannelse, titler, karriere præstationer, ambitioner, intellektuel viden, fysisk fit store overarme mv.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop og at hun er sexuelt åben. Hun skal have stil. Være elegant, hengiven og støtte manden. Kvinder tiltrækkes af mænds success målt på passiv indkomstniveau, rigdom, altruisme, følelsesmæssig åbenhed, miljøbevidsthed, sundhed, sensitivitet. Aktivisten, healeren, filantropen, kunstneren, guruen etc.

Mænd tiltrækkes af en sund og smuk krop og at hun er sexuelt åben. Hun må også godt besidde en vis grad af nærvær. Kvinder tiltrækkes af mænds evne til at bringe lys ud i mørket. En betydelig evne til at være nærværende og til at give af sit overskud. Han skal udtrykke højere bevidsthedstilstande, spirituel realisation og selvtranscendens.

Hun skal besidde evnen til at være meget nærværende. Hun skal være ligeværdig partner på alle store områder. Hun skal være tantriker eller være klar til det. Det at kvinden stiller større og større krav til manden har gjort, at vi er nået her til hvor vi er i dag. Mænd forsøger at blive stadig mere succesfulde for at kunne klare sig i kampen om de smukkeste kvinder. Det har skabt industrialisering og forurening. Det har skabt penge og gæld.

Det har skabt ofre og bødler. Jeg tror at det næste evolutionære krav fra kvinder til mænd er evnen til, at være meget mere nærværende og dermed mere sig selv. Det vil medføre at mænd i langt højere grad vil kunne overskue både de negative og de positive konsekvenser af de valg de gør. Det vil uundgåeligt medføre en højere etik og det vil være i elvte time i forhold til vores arts overlevelse.

Evolutionen sorterer hele tiden arter fra. De mest kendte er nok dinosaurerne. Evolutionen vil noget og den kommer derhen med eller uden os som art. Hvis vi falder for langt fra planen laver evolutionen blot et nyt skud. En ny art der er bedre egnet. Ligesom da Neandertalerne måtte forlade scenen stærkt presset af Homo Sapiens. Vi har brugt en milliard år på at øve os i at splitte og dele. Fordi det er sådan hjernen fungerer. Det har evolutionen lagt ind i vores Reptilhjerne for at give os evnen til at skille ven fra fjende og dermed sikre artens overlevelse.

Selv om vi i dag ikke længere har brug for den evne, bruger vi den alligevel det meste af vores tid. Vi deler os selv. I gode eller dårlige. Rig eller fattig, osv. Men vi er efterhånden et par stykker der har erfaret effekten af at hele i stedet for at dele.

En del som vi tror skader os. En del som vi ikke kan lide. Vi tror stadig på, at vi kan skære en del af os selv væk ved, at tage afstand fra den, ved at fornægte den, ved at dømme den ude.

Vi tror stadig at vi bliver lykkeligere, hvis vi bare lige kunne komme af med de vantro. Eller dem der ser anderledes på mine værdier end jeg selv gør. Eller dem jeg er uenige med. Eller alle dem der er dumme. Eller alle de der er efter mig. Eller alle de homosexuelle. Eller chefen, Eller kommunen. Vi er så indfanget af denne måde at tænke og agere på, at vi slet ikke kan se at det ikke virker længere! Vores hjerne i dag ER udviklet så meget, at vi kan bruge den på en anden måde end til at så splittelse.

Men som tidligere i evolutionen, kan en ny hjerne godt være færdigudviklet, uden at vi rent faktisk bruger den. Lykke kommer IKKE af at skære det fra, som jeg ikke kan lide. Det som truer mine holdninger. Lykken kan IKKE findes i enkeltdele. Jo mere vi frygter og fordømmer det der er anderledes, jo mindre lykkelige bliver vi. Lykken kommer først når vi opdager at den urgamle strategi er forældet. Når vi dropper splittelsen og vælger helheden.

Og uden at jeg går i forsvar. Først når vi accepterer, at vi også selv har nogle negative og destruktive sider og begynder at inddrage dem i vores egen personlige helhed, kan vi blive lykkelige. At acceptere sine egne negative sider — og dem har vi allesammen uden undtagelse, er det vi kalder at acceptere os selv. At acceptere vores egne negative sider har den vilde effekt, at det negative bliver transformeret til noget positivt. Både inden i os selv og ude i verden!

Hvis du tør tage skridtet ud af komfortzonen, ud i det ukendte og gør noget andet end at køre de gamle virkningsløse strategier af. Du bliver mere og mere lykkelig i takt med at du tager ansvaret for dig selv. Du bliver ikke lykkelig ved at kaste ansvaret fra dig og give andre skylden for, at du ikke er lykkelig. Det virker ganske enkelt ikke. Og vi leder jo nok allesammen i et eller andet omfang efter lykken!

I den næste løncheck. I en større bil. Eller når jeg får en større lejlighed. Eller når jeg finder drømmekæresten. Eller når jeg får et bedre job. Eller når jeg finder min Soulmate…. Men den lykke der er permanent, kommer ikke ude fra som nogen eller noget der skal frelse os fra vores besvær eller vores lidelser.

Lykken kommer ved at acceptere alle dele af dig selv i stedet for kun nogle af dem. Og hvis du er ihærdig med det projekt, kan det være at du en dag forbinder dig selv med den kilde af lykke og kærlighed som universet har gemt til dig.

Det er eksplosivt og du skal selv tage de første skridt! Mit eget skridt nr. Jeg véd at der er mere! Det må der simpelthen være! Siden har jeg intenst studeret parforhold og når det drejer sig om forhold på et eller flere af de seks første farver Inftrarød, Magenta, Rød, Rav, Orange og Grøn er det ret enkelt. Folk siger at kærligheden ikke kan sættes på formel, men eftersom alle de seks niveauer kun bruger kærligheden som undskyldning for at få fyldt egne huller ud, er det alligevel ganske enkelt at sætte kærlighed og parforhold på en formel.

Der findes nemlig nogle grundregler for tiltrækning og jeg har sammen med hundredevis af andre mænd prøvet alle detaljer af disse formler af gennem de sidste seks år. Og de virker ypperligt! De virker ypperligt fordi de opererer under raderen. Kvinder kan det ene øjeblik stå og erklære, at den slags falder de i hvert fald ikke for og næste øjeblik er de fuldstændig solgt! Og årsagen til at de virker er enkel.

Alle mennesker på de første seks farver er kun halve mennesker og så snart deres underbevidsthed får færten af, at man er den der kan levere den manglende halvdel, så ringer bryllupsklokkerne! Alle mennesker har en dyb trang til at blive hele og de samme mennesker tror at det er partneren der skal bringe lykken — som i øvrigt opstår af sig selv når vi bliver mere hele — altså i os selv.

Alfahanner kan mange af formlerne naturligt. Betahannerne kan lære dem og bruge dem lige så godt som alfahannerne. Og det irriterer mig grænseløst! For jeg gider overhovedet slet, slet, slet ikke være sammen med en kvinde der falder for en række manipulerende formler! Under den blå streg er vi delte mennesker.

Vores bevidsthed er delt — i bevidst og ubevidst. Over den blå streg har bevidstheden skiftet gear. Den er gået fra at dele til at hele — hvilket er en fundamentalt anderledes måde at bruge den på. Hvis du vil finde din egen eller din partners farve kan du læse mere her.

Det at hele sig selv er en process hvor vi tager mere og mere ansvar for os selv. Vores tanker, følelser, behov, krop, handlinger og holdninger. Det frisætter partneren for den helt umulige opgave det er at skulle dække mine psykologiske behov — hvilket i øvrigt er helt umuligt, men det ved vi ikke før vi når op over den blå streg.

Derfor handler parforhold der er baseret på delt bevidsthed delt sind om, at forsøge at få partneren til at levere en vare som denne faktisk heller ikke har! Og derfor handler parforhold over den blå streg Blågrøn og Turkis om noget helt andet. Det er så det jeg har brugt de sidste fem til seks år på at finde ud af. Det er jeg langt fra færdig med, men vi kan kalde det her et delresultat.

Dog tror jeg også der er en anden mekanisme, der afgør hvem vi tiltrækker og hvem vi bliver tiltrukket af. Den vil jeg forsøge at beskrive ud fra farverne i den Integrale udviklingsmodel. Målet er at skabe nogle meget sundere parforhold ved at blive mere hele mennesker. At fylde vores egne huller i stedet for at forlange at kæresten skal gøre det. En af de helt store hemmeligheder i livet er at når følelser det indre feminine og intellekt det indre maskuline arbejder sammen og er i balance åbner hjertet!

Indlejringer er mindre huller der skaber ubalance mellem det indre Maskuline og det indre Feminine. En Orange kvinde tænk kvindebevægelsen har stor kraft og hvis Orange er mere udviklet end de fire underliggende farver, vil hun højst sandsynligt tiltrække en Grøn mand. En Blågrøn kvinde der hælder til den maskuline side overvægt af Orange eller Grøn , vil ligeledes tiltrække den Grønne mand. En Blågrøn kvinde der hælder til den feminine side undervægt af Orange eller Grøn , vil føle sig tiltrukket af den kraftfulde Orange mand alfahannen , som et spejl af at hun selv mangler at få Orange maskulinitet op på niveau med Rav feminitet.

Grønne mænd er ofte enten alene eller har store problemer i parforholdet, hvor kvinden sandsynligvis vil være Orange eller Grøn. Orange og Grønne kvinder er også ofte alene eller har store udfordringer i det eksisterende forhold. På vores bedsteforældres tid var de bedste kombinationer en Rav kvinde og en Orange mand eller en Rav kvinde og en Rav Mand — med andre ord en feminin kvinde og en maskulin mand.

Halve mennesker ganske vist, men to halve der passede sammen. Da kvinder begyndte at kravle op på Orange kvindebevægelsen ca. Fremtidens Parforhold er nok baseret på selvansvarlig selvudvikling og samskabende kreativitet.

Skyld og skam har været lidet brugbare og vil forsvinde ud af parforholdet. Respekt og kommunikation vil være resultatet af den forøgede kærlighedsevne der er opstået ved at være blevet mere hele. Mange flere vil bruge en tantrisk meditativ tilgang til forholdet for at øge kærlighedsevnen endnu mere. Vi vil opdage at lykken opstår af sig selv når vi bliver mere hele og at ingen anden end vi selv, er ansvarlig for vores lykke.

Parforhold vil kunne være meget mere healende fordi vi er mere bevidste om hvad vi i virkeligheden har gang i. Målet med mandekurserne er at give nutidens Grønne mænd en mulighed for at bevæge sig op på Blågrøn. At turde holde hjertet åbent, at kunne forblive nærværende og at finde retning og mere mening i livet.

For at vi kan få skabt nogle bedre parforhold skal vi nu til, at være hele mennesker for igen at få parforhold til at fungere — på en endnu bedre og endnu mere ansvarlig og kreativ måde. Det er også muligt at få en spejling på en meditativ fordybelsesprocess der har til sigte at åbne dybere. And many of them are so inert, so hoplessly dependent on the system that they will fight to protect it.

At være lykkelig er svært, hvis man ikke ved hvordan. De fleste mennesker har ikke opdaget hvad der skal til og jagter stadig lykken de steder hvor lysetshowet blinker, svarende nøjagtigt til, at vi leder efter nøglen til lykken under gadelampe i stedet for at lede der, hvor vi rent faktisk tabte den!

Det er på tide at vi vågner op og tager ansvar for vores egen lykke i stedet for, at belaste en partner med den forventning. Vores bevidsthed har flere måder at arbejde på. Den første og mest almindelige er at dele. I integralt perspektiv svarer det til de seks farver fra Infrarød til og med Grøn. Vi har den forudsætning at der er noget der er godt for os og der er noget der ikke er. Det kommer fra Reptilhjernens måde at fungere på og meningen med det er at den lynhurtigt skal kunne afgøre om en ukendt situation handler om liv og død.

Det er en arbejdsmetode Lillehjernen har arvet fra Reptilhjernen. Det betyder at vores følelser bliver delt op i behagelige og ubehagelige. Vi vælger side og fortrænger de ubehagelige alene fordi den vane ligger dybt i rygmarven. Storhjernen gør det samme. Deler mit liv op i hvad jeg tror på og hvad jeg ikke tror på — som om det er af afgørende betydning for min overlevelse.

Nu er det så sådan at evolutionen har gjort vores frontallapper klar til brug og de venter stadig på at vi indtager dem. Det er der vi aktivt begynder at bruge vores bevidsthed langsigtet. Det er fra den del af hjernen vi bevidst lytter til de tre andre hjerners vurdering af en sag, hvorefter vi tager en bevidst beslutning, frem for en beslutning der er baseret på hvad hjernen plejer at gøre i denne specifikke situation. Det er her vi vågner op og opdager at det er vores ubevidste vaner der træffer næsten alle vores valg.

Det er her vi opdager at den frihed vi troede vi havde før, er en illusion. Derfor — hvis vi deler os selv og verden, bliver vi aldrig HELT lykkelige. Eller kun halvdelen af vores tid. Når vi er halve mennesker, følger vi bevidstløst disse formler som er bevidsthedens første måde at arbejde på First tier consciousness — Infrarød til og med Grøn: Når vi bliver mere hele begynder bevidstheden at arbejde på en mere inklusiv måde.

Bevidsthedens anden måde at arbejde på Second tier consciousness — Blågrøn og Turkis: Min simple erfaring med terapi og Mandegrupper er, at de mennesker der tager ansvar for de negative følelser, får mere kraft og frihed, bliver mere hele og mere lykkelige. Skiftet fra splittet til hel svarer til overgangen mellem Grøn og Blågrøn i.

Her går vi fra at være så afhængige af systemet, at vi vil slås for at bevare det, til at blive mere unplugged. Mere den vi i virkeligheden er født til at være. Vi går fra 1. Vi går fra delt bevidsthed til hel bevidsthed. Fra halv kærlighed til hel kærlighed. Ja, vi fanger os selv i en dobbeltbinding. Først sørger vi for at vi kun er halve mennesker.

Derefter forsøger vi at finde den halvdel vi har fortrængt, i et andet menneske! Vi tror vi skal have kærligheden fra en kæreste. Det er her vi leder efter lykken under gadelampen i stedet for, at tage den smule lys vi dog har med ind i vores eget mørke for at finde den skide nøgle der hvor vi faktisk tabte den! Strategien duer ikke rigtigt. Vi bliver sjældent lykkelige og tilfredse på den måde. Hvilket ses på skilsmissestatistikkerne. Halve mennesker kan kun være halvt lykkelige.

Halve mennesker render med halve sandheder. Halve mennesker ser ikke HELE virkeligheden. Halve mennesker er kun halvhjertede og har ingen mulighed for at opleve HELE spektret af bevidsthed, nærvær og kærlighed. Ægte permanent lykke har ingen ydre årsag. Du når den kun ved at skifte fra at opdele dit eget liv til at hele det! David Deangelo slog fast for 15 år siden: Han var også med til at kortlægge nøjagtig hvilken adfærd der virker, når mænd skal score kvinder og hvilken adfærd der ikke giver bonus.

Han fandt ud af at mænd faktisk har den knap der kan få kvinder til at føle attraction. Og det er faktisk både genialt og nedslående. Nedslående fordi hvis man følger den opskrift, trigger man nogle mekanismer i kvindens hjerne der faktisk skaber attraction og kan gøre det i en grad så kvinden slet ikke kan kontrollere sig selv — altså en slags manipulation som intet har at gøre med kærlighed.

Det er ren biologi. De bruger disse tricks, nogle bevidst men de fleste nok mindre bevidst til at score kvinder. Betamænd kan det ikke. Men de kan lære det. Det er som at lære at cykle. Mange kvinder påstår at det virker i hvert fald ikke på dem. Men sandheden er at det virker på næsten alle kvinder!

Det foregår nemlig helt under radaren og hvis manden ved hvad han gør, opdager hun intet overhovedet! Teknikkerne virker på kvindens reptilhjerne instinkterne og på hendes limbiske hjerne følelserne. Det første man som mand skal gøre er bare at fange hendes interesse i et kort øjeblik. Det korte øjebliks interesse kan man så, ved hjælp af en teknik der hedder Push Pull forstærke, indtil hun ikke længere kan kontrollere sig selv.

Push Pull virker ligesom når en bil er kørt fast i sneen og man skubber og slipper indtil bevægelsen er stor nok til at bilen kan bevæge sig igen.

Når man som mand kan skubbe og trække en kvinde ud og ind gennem flere forskellige følelser, har man en helt utrolig magt. Og der er noget dybt i det kvindelige der virkelig ønsker at kunne overgive sig i tryghed til en der demonstrerer at han har styr på sin kraft. Så er associationen i lillehjernen nemlig, at så har han styr på alt andet også.

Et trygt liv hvor afkommet kan vokse op. Sikkerhed i form af trygge rammer, indkomst, styrke til at forsørge og beskytte hende og eventuelle børn mod fare. Så har han noget som de fleste kvinder på et meget dybt instinktivt niveau, kan blive desperate for at få fat i! Men kærligheden — hvad med den?

Kvinder tager ofte fejl af alfamandens kraft og tolker den som kærlighed! Den største ulempe ved alfamanden er, at kvinder gang på gang på gang tror at nu er den der! Men prøv lige at se det fra Alfamandens side. Den mand som har den magt over kvinder, har selvfølgelig også tænkt sig at bruge den.

Fordi han skal bekræftes! Alfamanden skal sprede sine gener. Og hvad er det sådan en skal? Han skal videre til den næste og den næste og den næste…. Du kan IKKE holde på ham. Det vil svare til at forsøge at få jorden til at dreje den anden vej rundt.

Det er hans mission. Men vi lever i en tid hvor vi har chancen for at kunne noget mere. Det er den også i form af instinkter sex og følelser erotik.

Men i dag har vi som art adgang til mindst et lag mere og i mange tilfælde også to. Det første lag er at inddrage storhjernen i kærlighedsprocessen. Den skal nemlig sikre at der sker et fornuftsbaseret realitetscheck, et fravalg af den partner der ikke er god for os.

Den skal spare os for lidelser og så sker der i øvrigt det mystiske, at når lillehjernen følelserne og storhjernen intellektet arbejder sammen, åbner du dig ind til det næste lag af kærligheden! Et valg der er baseret udelukkende på følelser, brænder vi os på igen og igen. Et valg der er baseret på logik og intellekt er iskoldt og kan give forfrysninger langt ind i sjælen.

Men når den kolde maskuline logik afbalancerer de brændende feminine følelser — altså når storhjerne og lillehjerne arbejder sammen, får vi et tempereret resultat der er meget mere i balance. Og det åbner hjertet. Helt af sig selv. Der er endnu et lag der er tilgængeligt for de som vil gøre arbejdet.

Det er et niveau af kærligheden hvor alting vender. Når hjertet lukker døren op ind til det sted hvor kærligheden findes i uendelige mængder. Der hvor der er mere end nok til alle væsner i hele universet. Der handler det ikke længere om hvad jeg kan få UD af parforholdet. Der handler det om hvad jeg kan bringe IND i det! Og så vender alt rundt. Fra underskud til overskud.

Fra mangelvarer til overflod. Fra at tage til at give. Læs mere om fremtidens parforhold her. Hvis vi stadig går rundt og tror at det er partneren der skal bringe kærlighed og lykke ind i parforholdet, kan det godt være at vi bliver nødt til seriøst at overveje om vi går samme vej som dinosauerne. Der bør ikke i denne verden længere være tvivl om, at der kun er en vej frem, hvis vi vil have lykkelige parforhold — og det er at tage ansvar!

Tage ansvar for vores følelser, vores behov, vores lukkethed, vores kreativitet, vores arbejde og vores retning i livet og endnu værre… hvis vi vil finde mening med noget som helst er vi også i fremtiden pisket til selv at finde den!

Det vil være en overgang med hårdt arbejde. Der vil blive grædt snot i kilometer og det vil være smertefuldt. Kriserne vil være uundgåelige. Det vil de også selv om vi ikke tager ansvar. Men ved at give udfordringerne den kærlige opmærksomhed der er nødvendig i stedet for at ignorere smerterne, kommer vi altså en hel del hurtigere frem til parforhold med langt større nærvær og autencitet.

Vi er ved et vendepunkt i historien og evolutionen. Flere mennesker er ved og har opdaget at lykken og kærligheden ikke kommer fra et andet menneske, men at den kommer indefra. Mange har allerede opdaget at det handler ikke om hvad jeg kan få UD af et forhold. Det handler om hvad jeg kan bringe IND i forholdet. De forhold vi virkelig leder efter findes. De er allerede der ude. Der er mennesker der har taget konsekvensen og committet sig til et forhold i udvikling og fremdrift, og der findes efterhånden ret mange værktøjer der kan hjælpe os på vej.

Du kan selvfølgelig også fortsætte med at finde partnere der igen og igen udspiller det samme mareridt, som dit mønster kræver for at vågne. Du kan fortsætte med at forsøge at ændre partnerens adfærd, så du kan holde dine negative følelser på afstand. Blive endelig ved med at tiltrække den samme type partner — ligesom fluen der bliver ved med, at forsøge at flyve gennem ruden ved at banke panden mod glasset, indtil den dør af udmattelse.

Samme strategi — samme resultat. Karl-Otto Sandvik, Aalborg www. David Fønsbo, Århus www. Her er én ting der virkelig rykker, hvis du ønsker dig et bedre parforhold — og nogle bedre relationer i det hele taget. Det er en lille, enkel og meget afgørende ting, som det kan være noget nær umuligt at få øje på.

Det er meget, meget vanskeligt for de fleste mennesker, at få den helt ind under huden og mange vælger at lade være, fordi de tror det er lettere. Det er det også — på den korte bane. Men når du fanger ideen er det ret nemt! Kortsigtede strategier er en sikker vej til problemer i parforholdet, men der findes denne ene altafgørende ting, der virkelig gør en afsindig stor forskel.

Den er vildt langsigtet og jeg har talt med rigtig mange kvinder, som samstemmende har netop denne ting øverst på deres ønskeliste — fordi de trænger til at slappe af og læne sig ind hvor de hører hjemme — i deres egen feminitet i sikker forvisning om at DU er i stand til at beskytte hende, imens hun åbner himlens porte for jer begge! Kvinder elsker mænd der kan finde ud af netop det at være kraftfuld og nærværende! Din chef vil sandsynligvis give dig lønforhøjelse. Din kvinde vil forgude dig resten af dit liv og hun vil aldrig nogensinde se sig om efter andre mænd, fordi de vil være dig langt underlegne.

Når du gør det her, bliver dine grænser tydelige. Det betyder at kvinder og alle andre kan MÆRKE dig og det betyder, at din energi ikke siver ud af dig. Du bliver en kraftfuld mand! Du vokser og vågner! Og hvis du ikke allerede har en kæreste, kan du bruge din nye kraft til at tiltrække Den Rigtige Kvinde. Hvis du ikke bor i Århus området, men gerne vil vil finde dig selv og din kraft, er der andre grupper rundt i landet, så kig her: Tantra er nydelse og Tantra er forøgelse af både bevidsthed og kærlighedsevne.

Tantra er en hyldest til kærligheden og sexualiteten og det er en festlig fejring af forholdet — hvad enten det er et fast forhold eller ikke. Tantra fordyber intimiteten, forøger passionen og det kan gøre kommunikationen både den talte, den følte og den sansede energetiske mellem jer meget mere autentisk.

Det her skal ikke forestille at være en afkrydsningsliste som I følger punktligt. Tag den som inspiration, eksperimentér og brug de ting der passer til jer. Tantra er ikke en jagt efter orgasme. Det er et kæmpe nydelsesparty. En fejring af kærligheden. Ved langsomt at vænne kroppen til højere niveauer af energi, øger I jeres egen rummelighed og I forstærker kærlighedsevnen.

I har brug for det og det har resten af verden også. Jeg sad i bussen på vej hjem i dag og på sædet foran mig sad en grønlandsk kvinde og småsludrede med sig selv. Hun var vel omkring de 40, tynd, halv beruset, lettere slidt og med et tandsæt der ikke havde set en tandlæge meget længe. Hun manglede i hvertfald to tænder og en tredie var kun halv. Et par stoppesteder senere steg der en mand på bussen, ca.

Han virkede helt ædru og han gav hende den ene billet og hev en dåse øl op af sin plastikpose, som han også gav hende. Hun åbnede den imens hun sagde noget om man vist ikke måtte drikke i bussen, hvortil han svarede at det var de ingen der skulle bestemme! Hun spurgte så til hvad der skule ske i julen og han forklarede, at i morgen skulle de over til hans mor og han fortsatte med at fortælle nøjagtig hvad der skulle ske i julen, hvorefter hun kyssede ham igen og tydeligt slappede af. Ingen tvivl om at disse to ligger lavt på den sociale rangstige, men heller ingen tvivl om, at den enkle omsorg han viste for hende er usædvanlig høj klasse!

Sjælens Mørke Nat er beskrevet i megen spirituel litteratur, men det var Johannes af Korset der gav processen navnet Sjælens Mørke Nat. Måske mest for selv at få lidt illusivt styr på denne ørkesløse vandring fra det lys vi tror vi lever i, gennem mørket og frem til noget mere ægte lys. Jeg vil dog starte med midtvejskrisen som også er beskrevet HER. Det er velkendt at udvikling sker i spring og at der er kriser forbundet med de spring. På de laveste niveauer er de kriser aldeles overkommelige, men på Orange for kvinder og Grøn for mænd, bliver kønspolariseringen byttet helt om, så der bliver tæppet ofte revet ret brutalt væk under os, fordi vi ikke længere kan kende os selv som vi var tidligere.

Afstanden mellem den vi netop har udviklet os til og de forældede selvbilleder vi så har, er proportional med krisens størrelse. Al god udvikling består således i at gøre det eneste mulige, nemlig at få selvbillederne opdateret til den nye version af mig.

Og det gør ondt fordi det er vanskeligt at slippe noget der har virket og som har givet sikkerhed i livet. Det er faktisk et stort tab og kan nemt medføre depression. Ofte sker det at et menneske får en pludselig og kortvarig oplevelse af et niveau, der ligger over det højeste niveau man normalt befinder sig på. Det betyder en kæmpemæssig indstrømning af lys og energi til de lavere niveauer og den energi skal bearbejdes af Ego strukturen. Derfor glider oplevelsen i baggrunden og den bliver erstattet med evigt gentagne beskrivelser af hvad der skete.

Det er kun beskrivelsen! Og det er jo nemt. Det er jo bare ord. Men sådan en oplevelse har en pris. Den pris kaldes for lysregningen. Man får nemlig ikke en lysoplevelse fra det højere uden at skulle yde noget til gengæld.

Se på det på den måde, at når der pludselig bliver kastet lys ind i de støvede og mørke områder af kælderen, så kan man pludselig se alt skidtet. Nøjagtig det samme med Skyggen. Man får i den grad øje på det man selv en gang gemte ned i underbevidstheden. Sjælens Mørke Nat er Jeg strukturens kamp for at overleve. Jeget føler sig truet af alt nyt. Det er fuldstændig ufarligt at sætte sig ned og meditere en periode typisk 50 minutter hver dag. Det vil være almindelig sund mentalhygiejne for de fleste.

Men intensiverer man sin praksis skal man regne med at komme på arbejde. Så man skal kun langsomt sætte mere tid af til sin spirituelle søgen, så man hele tiden kan følge med sig selv. Lad være med pludselig at sætte dig ned timer om dagen — det er ude af balance. Ja, teknisk set begynder den efter det første gennembrud til et højere plan og samtidig repræsenterer den et point of no return!

Alt hvad der sker her efter er til for at underminere jeg strukturen og følelsen af adskilthed, indtil du overgiver dig betingelsesløst. Og det er her Egoet virkelig kæmper for sin overlevelse. Egoet vil gøre alt for at bevare kontrollen inklusive et stort selvbedrag. Det er vanskeligt at holde kursen og mange gange vil man vågne op og opdage at Egoet har ledt en på afveje. Men mørket er også en illusion.

Det tager lang tid at vågne op og opdage at lyset er usynligt og indtil da, må man bare lade mørket gøre sit arbejde med at rense sjælen. Like the ray of light that remains invisible even in the middle of a room as long as it has nothing to bump up against, so this divine light is invisible to the purified soul and she thinks she is in darkness. En seriøs spirituel søgen efter kærligheden og lyset er ikke for mennesker uden jordforbindelse eller med større psykiske udfordringer.

Den kræver en stor balanceevne og en stor indsats. Og det er ikke svært at forstå, at mennesker hellere vil fortsætte livet i bevidstløshed og mørke. I hvert fald til en vis grad. Hele jorden er i krise nu og på det højeste plan af Sjælens Mørke Nat er der mennesker der har transcenderet så meget af deres eget Ego, at de kan tage de større kollektive dimensioner ind og transformere dem. På det niveau lider de på vores andres vegne og for vores skyld.

Dem kalder vi helgener. Kunsten for os er ikke at tage smerten og mørket personligt. Hvis du er en søgende sjæl, så sørg for at din psykiske balance og din jordforbindelse er i top form!

Når du starter, så start stille og roligt. Hvis du fra dag et er så vild og blodig, at du vil bruge 8 timer om dagen på din søgen, er du ude af balance! Find en mentor fra starten, som du jævnligt kan udveksle med. En som har 30 års erfaring eller mere! En der kender vejen indefra. Psyken og Egoet er langsom og jo mere fart du har på, jo mere kommer du væk fra dig selv. Jeg havde levet et halvt liv med en længsel som jeg slet ikke var klar over at jeg havde.

Jeg vidste ikke hvor meget det faktisk betød for min egen healingsproces at blive set. Altså set bag facaden. Selv om jeg var vant til at prøve, at se mig selv dybt i kortene og brugte megen tid på selvudvikling og meditation, var jeg ikke klar over betydningen af at blive set — set inderligt og dybt.

Nu er det er heller ikke hvem som helst der bare kan komme anstigende og kigge mig dybt ind i hjertet. Det er nødt til at være en jeg har tillid til. Det krævede nok også at jeg på en eller anden måde var klar til det.

Og hvad er det så for en teknologi? Her kommer de gode nyheder: Det består grundlæggende af krystaller, metaller og en støbemasse, fx plexiglas. Kunsten består i, at sørge for at de større krystalklumper vender spidsen opad, når man vender spanden om efter støbningen, så derfor hænger man dem nedad, mens massen størkner.

Den færdige kegleformede tingest skaber et vortexfelt af skalarbølger, der forplanter sig opad, hvorved den beskidte atmosfære bliver renset. Ritschl sælger også sit udstyr, og i de nyhedsbreve, der følger med som en service, viser han billedserier af himle før-og-efter. Det er meget markant! Efter ekspeditioner til et distrikt er der eksempler på livgivende regnskyl uden for sæssonen blot timer efter installationen.

Det er værd i forbifarten at nævne DeMeo's hovedværk og efterhånden klassiker: Saharasia , hvor han via geografernes enorme databaser og klima og kultur i alle kendte perioder af menneskets historie, beskriver og dokumenterer, hvordan ørkengørelse af bæltet på tværs af Nordafrika og ubrudt helt til Vestkina for år siden forandrede sig fra en have til en ørken - med de oaser, som alle ørkener indeholder.

OG hvordan dette forandrede og radikalt forværrede den menneskelige kultur og bevidsthed. Emnet fortjener fuld opmærksomhed, men det endnu et frugbart sidespor, selvom det linker direkte op til Ritschls arbejde.

Vore huse og lejligheder er små klimazoner, indeklimaer. Det er vigtigt i dag at have monteret udstyr til at rense den indre luft og elektriske miljø. De fleste parcelhus-leverpostejvirkeligheds-danskere griner af det og siger, at det kan de da ikke mærke.

Og det er fuldstændig rigtigt, det kan de ikke! Grinet går nok i første omgang på, at den slags for dem repræsenterer det, der ikke har været i fjernsynet og som de ikke kan se, derfor findes det ikke. I anden omgang går det på, at de synes, at det er noget uvidenskabeligt newage-overtro. Det paradoksale er her, at de ikke selv aner noget om videnskab, de har bare set en mand med slips i fjernsynet, der var snakkede om videnskab og blev fremstillet som en autoritet. De ved heller ikke, at der bag disse teknologier ligger tonsvis af innovativ og ægte videnskab.

Men til sidst er det faktisk rigtigt, de kan ikke længere mærke energi. Og det skyldes, at vi i vores daglige tilvænning til beskidt elektricitet mister vores sensitivitet og lærer at leve med et nedsat energiniveau.

Og så vil jeg med det samme trække lidt i land og sige , at både parcelhuse og leverpostej er udmærkede ting, og at der faktisk er mange, der potentielt ville være åbne overfor dette, hvis de hørte om det i en afslappet stund og fik det præsenteret på en måde, der fængede dem.

Jeg er ikke længere i tvivl om, at vi i de kommende år vil se denne viden sprede sig viralt - det gør viden som regel. Men den helt store spredning vil først ske, når udstyr som Keppe-motoren evt.

Sundhed betyder ikke så meget for folk, for vi tager den for givet - lige indtil den dag, vi går ned med flaget af sygdom. Nogle mennesker skal have været lige ved at dø, før det går op for dem, hvad liv og helbred er for noget. Der skal med andre ord enten lig på bordet eller en check i hånden. Biogeometri Ibrahim Karim er en kendt mand i Egypten.

Han har en uddannelse som arkitekt, men hans store bidrag til den nye videnskab - det kan vi måske begynde at kalde hele det felt, der beskrives her - er genopdagelsen af, hvordan man vha. Det, han har gjort er, at genopdage eller genopfinde det, som man kendte i antikken og præantikken i det land, han er født og opvokset i. Geometri gennemsyrer alt, ALT!

Som tidligere CAD-tegner i et arkitektfirma kender jeg til proportionernes betydning sammenhængen mellem landskabsarkitekturen og bygningerne. Det har vi arvet fra pythagoræerne, som har arvet det fra egypterne. De er simpelthen perfekte. Moderne arkitekter har intuitivt fornemmet det og forsøgt at kopiere det, og nogle har også studeret hellig geometri. Men Ibrahim Karim har blotlagt selve principperne i det, de gjorde.

I stedet for at jeg roder mig ud i en lang fremstilling af principperne i biogeometri , den livbringende geometri , vil jeg genfortælle en lille historie om hans virke. For det han udfører virker. En østrigsk landsby havde en stort problem, for nogle høje herrer havde bestemt, at der skulle monteres en sender til mobilnetværk på kirketårnet. Kirketårne er i forvejen 'nåle', der rager op og sender og modtager energien mellem himmel og jord. Vi kunne også gå ud af den streng, for det er også en videnskab, vi ikke kender længere.

Middelalderens katedralbyggere havde visse 'hemmeligheder'. De havde hovedpine, de havde andre smerter og symptomer. Især når de gik i kirke og sad lige under tårnet, men resten af byen kunne også mærke det.

Landsbyboere har generelt en større sensibilitet overfor balance og ubalance i naturen, fordi de bor tættere på den, og deres liv er ikke helt så storby-civilisations-fucked-up, som folk i storbyerne. Et par folk i byen havde hørt noget om, at Ibrahim Karim 'kunne noget' med dårlig energi, i dette tilfælde en helt konkret og identificerbar kilde til dårlig energi.

Han ankom, han tog sine målinger, han identi ficerede hovedsenderen, der befandt sig på toppen af det nærmeste bjerg. Herefter installerede han sine aflange devices med riller i. Jeg sidder i dette øjeblik og holder en af dem i min hånd. Geometri er svær at beskrive med ord, og det er derfor man tegner den. Tre cirkulære ringe, messing, en indadgående konisk form, syv ringe, en udadgående konisk form, en tilspidsning. Hokus-pokus, hvad har vi gang i? Men det korte af det lange er, at alle dårligdommene forsvandt i landsbyen.

Man kan modulere og transformere den til gavnlig energi. Karims kollega, arkitekten Pier Paolo Alberghini , bygger huse efter disse principper. Det er huse, der er sunde at bo i, i modsætning til de huse af beton og aluminium, der gør os syge, fysisk og mentalt. Både byggematerialer og bygnings-geometri er faktorer. Vi skifter helt gear nu. Mediwiet Det ord har du næsten med garanti ikke hørt før. Men du har måske hørt om, at man har opdaget og eksperimenteret med hamp til medicinsk formål.

Du har måske også hørt, at det får en rimelig god anmeldelse? Mediwiet er det hollandske ord for dette fænomen. Som de fleste af de 'nye' fænomener, er det igen en gammel visdom, der blot ankommer på ny flaske. En af de såkaldte 'founding fathers', stifterne af den amerikanske nation , der i stik modsætning til de typer, der senere ankom , og som vi ser kørt helt 'ud i hampen' - sorry couldn't help it - i dag, var kloge og fremsynede mennesker, Thomas Jefferson, betonede kraftigt betydningen af hampen som multifacetteret kulturplante.

An acre of the best ground for hemp, is to be selected and sewn in hemp and be kept for a permanent hemp patch. Thomas Jefferson, Garden Book, H amp er muligvis den kulturplante, der kan de fleste ting overhovedet , og som i dag fuldstændig har mistet sin status af bestemte årsager.

Det er både tabt og undertrykt viden. Den kan bruges til tekstiler, til reb, den er fremragende til brændsel, og dens medicinske virkninger er uovertrufne. At man kan ryge sig skæv i den er det mindst interessante ved den overhovedet.

Til gengæld er skævheden en årsag til, at den medicinalindustrielle lobby har fået gennemtrumfet et næsten verdensomspændende forbud mod hamp. Rick Simpson slog et slag for den medicinske brug af cannabis ved at udvikle en metode til at producere olie af den plante, der er blevet kaldt den mest medicinske plante på jorden.

Han koger et udtræk af bladene ind til en tyk oliemasse, som man indtager i dråbeform - uden at blive skæv vel at mærke. Hans ekstrakt er dog ret kraftig, og i Holland har man udviklet en anden metode, hvor man trækker det ud vha. Herefter blander de det med olivenolie for at fortynde det. De svarer til stoffer, som kroppen selv producerer, og som indgår i diverse helbredende processer.

Udtræk fra hampplanten indeholder i øvrigt op til forskellige cannabinoider, som allen virker sammen. Medicinalindustrien har forsøgt at isolere THC - den slags gør de altid, hvilken har at gøre med patentering og monopolisering.

Resultatet var, at folk fik angstanfald. Det er altså med andre ord hele striben af aktivstoffer, som naturen, har komponeret, der er helbredende. Altså genvindelsen af natur kræver natur! At dette ikke er garagevidenskab, kan man forvisse sig ved at søge på nettet efter: Hemp cures cancer eller lign.

Det er ikke kvaksalveri, der dukker op her. Derimod dukker der vis af pier-reviewed forskningsresultater op, der understøtter det. Følgende case er interessant. En aldrende biokemiker, navn, fik konstateret prostatacancer i 4. Med andre ord dødeligt. Da en kvindelig bekendt sagde til ham, om han da ikke havde hørt, at hampolie kurerede cancer, måbede han. Men da han som bekendt var biokemiker, fandt han alle disse forskningspublikationer, som aldrig var nået længere end til arkiverne - medierne har tabu om den slags.

Efter 3 måneder med 1 dråbe koncentreret olie om dagen, var tumoren forsvundet fra hans prostata. Efter yderligere 3 måneder var alle metastaser ude af systemet. En lang række af sygdomme er konstateret påvirket og regulært helbredt med hampolie. Der er vis af case-stories.

Selvfølgelig smækker det internationale medicinkartel ned via de nationale sundhedsstyrelser som de har 'taget ejerskab over' og forbyder endog at nævne, at noget sådan finder sted.

Man kan, hvis man ønsker det, finde måder at komme i nærheden af hampolie på, men jeg vil ikke her lægge links ind. Man kan også selv fremstille det, det er på ingen måde raketvidenskab. Men så skal man jo lige have råvarerne, som selvfølgelig også er forbudt. En anden metode er simpelthen at have en mindre hampmark, som man høster og juicer dagligt. Det er først ved opvarmning, at den kemiske proces finder sted, som du bliver skæv af.

Juicede blade har ingen euforiserende virkning. Til gengæld har de overordentlig sundhedsfremmede virkning. En case fortæller om en kvinde, der led af et helt kompleks at kroniske sygdomme, der var ved at aflive hende. Efter et år på daglig juice var hun rask. Mit bud er dog, at vi i det kommende årti vil se en opløsning af de absurde forbud. Hvis ikke, vil man se en vildtvoksende undergrund af sortbørshandel og produktion af det. At potrygning bruges som påskud til at forbyde medicinsk brug af hamp er en direkte parallel til den samme elites forsøg på at afmontere og kontrollere deres største trussel: Internettet med det påskud, at der er nogen, der kan finde på at bruge det til børneporno.

I misbrugsbekæmpelsens hellige navn - et i en større sammenhæng overskueligt problem, der kan løses på helt anden vis - skaber vi et kæmpe problem: Disse lammende forbud, der forgriber sig på alles naturlige ret til frie valg, der ikke skader andre, er et eksemple på den giftige kombination af stupiditet og kynisme.

En inderkreds i medicinalbranchen og deres finansiérere kender hele agendaen og er udmærket klar over, hvad forbuds- og tabu-kampagnen er beregnet il.

De ydre cirkler af politikere og medier hengiver sig i mellemtiden til deres stupiditet. Sidste led i info-fødekæden, potentielt du og jeg og alle os andre, indtager så denne gift, der er blandet af kynisme og stupiditet, og vi bliver menigheden i uvidenhedens kirken. Menneskeheden har ikke brug for mere forgiftning og udhungring, men for at genvinde sin sundhed.

Og vi har ikke brug for mere religion og blind tro. Ikke at forveksle med spiritualitet , som vi i mellemtiden har glemt, hvad var for noget. New-agernes roden rundt i spiritualitets-begreberne har ikke hjulpet på den sag. De havde fat i noget af det rigtige, men de behandlede det som børn, der havde fået fat i fars og mors remedier.

Det hele gik op i røg og briller i et uskønt orgie af drug-kultur, bongotrommespil, importeret industri-buddhisme eller som Niels Skousen synger: Det var ikke intentionen at skabe et fuldstændigt katalog, for det ville blot i en antydningsform blive på sider eller mere og i øvrigt være uden for min kapacitet.

Hele ernæringsfeltet er kun overfladisk berørt, og mad er som bekendt den bedste medicin. På samme måde foregår det et utal af mindre isolerede tiltag, der bevæger sig i den rigtige retning dog uden de helt store armsving.

Ingen nævnt, ingen glemt, fuld respekt, lidt har også ret. Særdeles relevante spor, man også kunne følge, ville være: Atlas-profylakse Bio-akkustik Chromo-terapi Dan Winter og genskabelsen af de centripetale kræfter Jeg kunne også have nævnt de allerede veletablerede ikke-mainstream tilnærmelser til sundhed.

Du kender dem allerede. Men hvorfor er det egentlig, at der ikke er EN løsning på problemet og EN attitude til sundhed? Det er, fordi vores krop-energifelt-sjæl er et hologram. Man kan starte hvor som helst, og det vil påvirke helheden. Der er en kraftig synkronicitet mellem alle vore berøringsfelter. Uanset om man anskuer vores eksistens og 'vore kroppe' som frekvenser, lyde, lys og farver, energibaner, kemier, eller hvilke strukturer vi vælger eller får øje på, så er det en mulig indgang.

Den, der til fulde har forstået fx. Vi bliver også nødt til at nævne, at de store forandringer indenfor menneskelig sundhed ikke vil ske, uden at der sker en parallelføring af lignende skift i den syge verdensøkonomi, den syge opbinding til oliafbrænding, den syge krigsliderlige verdensagenda og det syge politisk-sociale klima, der dominerer Vesten og de områder i resten af verden, hvor Vestens verdensorden er sat op.

Når der pilles ved en af brikkerne i det fastlåste puslespil, rokkes der ved alle andre. Lige for tiden pilles der ved alle brikkerne. Vi både holder vejret og arbejder ufortrødent videre på ikke at stå i vejen for , at det kan blive til virkelighed. Hermed et foreløbigt helbredstjek på vores allesammens forhåbentlige fremtid og et beskedent og foreløbigt bidrag til den. Cancer - en menneskeskabt sygdom Videnskaben har for nylig rykket på et vigtigt felt.

Særdeles omfattende studer med seriøst mange data ned gennem historien og inkluderende ægyptiske mumier viser, at cancer stort set ikke forekom. Cancerformer kommer først frem, når mennesket går bort fra sin naturlige og enkle diæt, når bestemte misbrugsvaner snustobak er et eksempel introduceres, og når koncentreret forurening fra industrialiseringens tidlige tid slår igennem.

Man ser de første egentlige tilfælde af cancer og beskrivelsen af dem i tallet. De tilfælde af cancer blandt dyrefossiler, man kender til, er alle diskutable. Dyr bliver selvfølgelig i dag udsat for den globale forurening ligesom mennesket. De videnskabsfolk, der har gjort disse undersøgelser, konstaterer, at der ikke er noget i naturen, der i sig selv kan frembringe cancer.

Vi nærmer os en forståelse af, at cancer er et menneskeskabt fænomen. Yea, they all betrayed you, and your country too'. Teksten er ironisk, men ægte, filosofisk ironi er jo sand og falsk på samme tid. Iflg kilder blev Nixon 'ofret' i Watergate for at offentligheden og undersøgelserne ikke skulle nærme sig de dybere lag i sagen og derved få mulighed for at aflsøre de egentlig årsager til Wietnamkrigen.

Alle troede, at skurken var fanget, og dermed var sagen lukket. Det nye Rom har også sit Colloseum, hvor der sker rituel menneskeofring. Samme strategi havde virket fint i JFK-sagen, så hvorfor ikke bruge den igen? Når syndebukken, Lee Harvey Oswald, var fanget, så var alle glade og pressen holdt sin sure kæft. Jim Marrs' grundige research fortæller en lidt anden historie. Thank God for the courage of all Manic Street Preachers! Lad os genlæse linierne fra deres udødelige sang 'There by the Grace of God' - husk at finde videoen på Youtube.

Vi taler om en af rockhistoriens store sange, og promo-videoen yder på smukkeste vis retfærdighed. Og her spørger man så sig selv: Han er i en tilstand af bøn og forklarelse, mens folk i manisk slow-tempo og uden en lyd passerer forbi i hver deres frosne drøm. Vores liv er som disse virtuelle eksistenser, og vores bøn er Dean Bradfields skikkelse, musikeren af Guds nåde.

There by the Grace of God. Man skal have en indre styrke og integritet for overlever mødet med en så stor koncentration af symbolik, som kirkens 'klientel' har tømt for energi og spirituel kraft. Man skal have et godt helbred for at overleve et hospitalsophold.

Sagt på den folkelige måde: Det er derfor, folk kalder det sygehuset og ikke sundhedshuset. Forlang dernæst alle skolepenge tilbage. Man skal have en mave som en struds, hvis man skal overleve et måltid fra det industrialiserede, nærings-udhungrede fælleskøkken. Det er ikke beregnet for mennesker - eller dyr for den sags skyld citat: Bergmann beskrev det i en film af samme navn.

Der vises god vilje i voldsom grad, hver gang nationerne går i krig - i særdeleshed USA. Hele vejen næsten - og kun næsten! Toppen vidste noget andet - risgnaskerne og perkerne skal dø for vors skylds skyld og tro, at det er for deres eget bedste. Den 'gode' læge, der vil dig det godt og gøre dig sund og rask, findes stort set ikke længere i dag. Læge kunsten i dag, ordet er næsten blasfemisk, har ikke længere noget kvalitativt begreb for sundhed og man indrømmer det selv. Lægen er til for receptens og honorarets skyld, og for at BigPharma kan skovle ind fra lommerne på ligene i deres kølvand, når deres drugs har gjort jobbet.

Vis nu god vilje og vær venlig at slippe slanterne før du kradser af … tak. Dem er der ikke brug for dér, hvor DU skal hen'. Det skyldes ganske enorm god vilje, at arbejdsløse - og det er for deres egen skyld - skal bruge halvdelen af deres vågne liv i en kø, udfylde lange skemaer, lave handlingsplaner og fabrikere vis af halvhjertede, halvhjernede og ligegyldige fake-ansøgninger som de stakkels sekretærer i virksomhederne så skal bladre igennem.

Hvad med, om de lavede noget konstruktiv arbejde, fx. Det kunne passende være for dem selv eller hinanden, så tør jeg næsten æde min hat på, at de bliver headhuntet, når man opdager, hvor kreative, de er. Der tales om 'human ressources'. Mennesket er altså en ressource - ligesom brændselsolie eller havregryn.

Man skulle tro og mene, at et arbejdsforhold drejede sig om, at man frivilligt opgav at realisere sine drømme, mens man arbejdede for et andet menneskes drømme, og at det derfor skulle koste låneren noget. Men der er noget, vi måske har misforstået. Ære være hendes minde, hun sov stille ind. Her kunne han så være en 'ressource' for hende, hoppe og springe i døgndrift. Det havde han egentlig gjort i 40 år, men dette var helt frivilligt og i absolut kærlighed.

Nu var han reduceret til en 'ressource'. Da var det, han besluttede sig til at tage sit eget liv. Det lykkedes så ikke, hvorefter der så var 2 strandede hvaler. Da jeg to timer senere var på intensivafdelingen, hvor han vågnede op, så han ud gennem sit nye mumiekostume og sagde: Kan du sige mig, hvorfor jeg gjorde det her? Så flytter man over til et nyt stykke land, som man også regnskovsfælder. Det kræver ægte god vilje at være bæredygtig. Er der nogen, der kan forklare mig, hvorfor landbruget kalder krav om bæredygtighed og respekt for naturlovene for 'ond vilje'?

Den største forhindring for viden er ikke uvidenhed. Det er illusionen om viden. Det kunne være det indre motto for 'god' vilje'. Man tror, man ved, hvad der er godt for nogen og handler på det. Handlingen skaber derefter den egentlige lidelse. Se dét er god værkstedshumor: Gode handlinger - og gaver ligeså - er til for at binde dig på mund og hånd. Warning - strings attached!

Colloseum skulle bygges på rekordtid, for Vespassian var ved at kradse af. Man brugte kraner drevet af menneskelige hamstere i kæmpe trædemøller til hævning af de enorme sten. Hvis man studerer Breughels berømte billede af Babelstårnet og forestiller sig en gibsafstøbning af det - vendt på hovedet..

Set ovenfra ligner det Orca'ens mund. Den åd levende mennesker i tal. Colloseum var så teknologisk krævende, at ethvert moderne stadion er det rene vand ved siden af.

I kældrene var der 'er af rum, bure, gange, kraner, elevatorer, døre og lemme, hejseværk, teknikere. Der var ild-, vand- og vind-maskiner. Derudover var der 'de medvirkende' i form af gladiatorer, menneskemasser og dyr. Hele showet havde til formål at bekræfte romerne i, at de kontrollerede Universet. De gjorde, hvad kun Gud kunne gøre, faktisk var Gud overflødig. Meget passende til dette stykke megalomani ophøjede og udnævnte de romerske kejsere sig selv til Gud.

At fornærme kejseren senere paven var det samme som at fornærme Gud. Romerne opfandt beton med at iblande et bestemt indhold af vulkansk materiale fra Vesuv - det blev ganske enormt stærkt. Kunsten gik i glemmebogen, og der skulle gå år, før man genopfandt det i middelalderen. Det står den dag i dag, selvom meget af Colleseum er faldet sammen. Vær sikker på, at nazisterne kendte til formlen. De lavede verdens stærkeste beton, hvilket kan ses af de bunkere, de efterlod ved Vesterhavet, som stadig står nærmest intakte på trods af de utrolige kræfter af vind, vand og vejr, de er udsat for i 60 år - alt imens danske motorvejsbroer og høje-gladsaxer er ved at skvatte sammen pga.

Nu får vi så blot at se om en anden af Imperiets arvtagere, Den Romersk-Katolske Imperium og Peterskirken står ligeså længe, eller om den falder sammen lige om lidt under vægten af sine egne løgne. Det britiske imperium og senere det transatlantiske imperium med USA som den krigsførende del har alle tænkelige ligheder med romerriget, inklusive dekadence og forfald.

Det romerske Colloseum har alle tænkelige ligheder med: Her skabes på samme vis kæmpe, groteske illusionsnumre, her smides mennesker på samme vis for løver, her lavet også søslag, her vender kejseren også tomlen op eller ned, her kompenseres også for imperiets tabte krige, og de vundne slag fejres med megalomanisk pomp. Her fabrikeres også løgne til den store guldmedalje. Ordet 'gladiator' kommer fra 'gladio', der er det træsværd, man fik udleveret, når man gik i gladiator-skole.

Der var vis af slaver, der trænede her. Udover at være både slagter og slagtekvæg var gladiatoren også: Gladio betyder også 'pik', og vestalinderne, senatorfruerne, og alle de andre kvindelige tilskuere blev våde i trusserne, når deres ynglingsgladiator vandt igen.

Man kunne risikere at vinde sin frihed, hvis man havde gjort sig fortjent til det. Men de fleste af dem var så intoxikerede af den blods- og sexual-ejakulerings-rus, det extacy-kick de fik af at slagte deres umenneskeliggjorte medmennesker, så de tiggede og bad om at komme tilbage på scenen. Rituel menneskeofring er i særlig grad afhængighedsskabende - ligesom at være stjerne i Hollywood. Og Colloseums stjerner var ligeså fucked-up. Under senere kejsere skrantede foretagendet, for krokodillerne var gået i sultestrejke, og der var kun 3 mølædte løver tilbage.

Forestillinger blev aflyst, dyrene strejkede. Jeg får de sygeste disney-billeder for min indre nethinde. En stak mænd er linet op til halshugning, digtet er i 1. Han ser alle før ham blive henrettet, tiden er næsten gået i stå, der er nedtælling, bødlen tørrer sit blodige sværd af, før det er fortællerens tur. Er verden gået helt i stå? Er sværdet fuld af fugt? Er jeg mon død? Nej, bødlen står endnu og ser langs sværdets tynde, sejge ægg. Jeg var helt fortabt i det finurlige men kraftfulde billede af billen, der vandrer ufortrødent mod bøddelfoden.

Som Olof Lagerkrantz siger: Den ser ikke, hvad der nærmer sig fra en ganske uventet kant, proportionerne er helt i skoven, men vi forstår det alligevel. Billen har tænkt sig at bide bødlen i foden, han vil hyle op som en gris, smide sværdet Vi har allerede sagt for meget, men vores tanker er sat i gang med usvigelig sikkerhed af Tom K's lille genistreg.

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har følt hårene rejse sig ved at læse dette mesterværk af en indlevelse, en hyper-intens psykologisk thriller i en nøddeskal. Nogle har kaldt Tom Kristensen en fantast, en ekspressionist, en nihillist , en Hærværks-mager. Han er helt sikkert ekspressiv, men nihilist var han ikke!

Skulle denne mand, der havde en facination, en ømhed, en glubende, berusende appetit på livet i alle dens afskygninger, også de mørke - husk de er kun mørke, fordi ingen har formået at tænde lyset - skulle denne overdådigt givende digter være nihilist?

Han var livs-forelsket, og det er det diametralt modsatte af nihilisme. At han sumpede på sine gamle dage, ændrer ikke ved noget, for han gjorde det med stil til det sidste. At galskaben sneg sig ind til tider, ændrer heller intet. Er en kunstner ikke nærmest forpligtet til at afsøge disse afkroge af menneskesindet?

Spørg hans ven Jørgen Gustava Brandt. Eller den tidligere præst på Thurø, hvor han boede, Johannes Johanssen, også digter og senere biskop, en af de bedste nyere salmedigtere.

En sen aften løb de tør for whisky, hvorefter Tom greb sit haglgevær og gik ud i baghaven og fyrede to skud af. En halv time senere ankom købmanden i sin båd med et par nye flasker.

Hvis den malplacerede etiket 'nihilist' skal reddes i land, er man nødt til at lave en eufemisme på ordet, så det kommer til at betyde: Alt havde lige høj gyldighedsværdi, intet var udelukket fra livet. Det kan godt være, at et andet berømt digt ligner en gang roderi af et slagsmål, med det er et Blomstrende Slagsmål.

En ganske anden vinkel til nihilisme - den ægte vare - er de referencer, som digtet 'Henrettelsen' byder på. Her er vi ude i en ganske stor fortælling, som ikke er for de mørkerædde.

Men uvidende om sammenhænge kan han ikke ha' været, for han var der selv. Opstanden  Han har dog næppe 'været der' mens det skete, for da var han kun 7 år gammel. En engelsk avis - ikke tilfældigt - bragte et billede fra den såkaldte 'bokseropstand'.

Man ser en stak boksere', der ligger halshugget på en plads. Bødlen står og poserer ved ligene. Hvem er disse boksere? Vel næppe folk, der trænede med handsker og hjelm for at vinde World Boxing Associations mavebælte år Vi ved, hvad der siden skete.

Chang Kai Chek, Kuomintang, Kulturrevolution, Mao, Deng, Den Himmelske Freds Plads og nu Hu Jintao, finansielt boom, ny-gammel misundelse fra vestens imperium, nye hadekampagner, ny sabelraslen fra aggressionsmaskinen.

Historien går i cirkler, spiraler, og nu skal vi igen, vi læser det hver dag i avisen og ser det på TV, hade og frygte kineserne, fordi de er lidt for dygtige. Riget i Midten faldt ikke denne gang, og heller ikke i dag. Men hvad skete der før? Sejrherrerne var imperialisterne, Vesten vandt krigen - eller rettere: Lad os skrue tiden tilbage.

De engelsk-tyske, senere britisk-amerikanske imperialister, alias bankkartellerne, storkøbmændene, de aristokratiske-royale megalomaner og psykopater, kleptokratiet, eliten, tilføj selv navne, går stadig efter verdensherredømmet. Den Ny Rom boede på det tidspunkt halvt i England, halvt i Tyskland. Franskmændene slikkede sår efter Napoleon men kom senere godt med. Derudover en stribe andre: Selv danskerne, de fjolser, ragede en lille klump af Sydindien til sig kaldet Traquebar -  så er vi lidt med i det fine selskab.

Der var også et par klatter i Ostindien og Vestafrika. Af egentlig betydning var og er stadig Grønland, som vi har formået at omdøbe til et 'rigsfællesskab', nærmest en fordansket eufemisme i stil med Commonwealth. Alle ville have fat i guldet, ressourcerne, markedet, slaverne, forbrugerne af deres dope , territorierne, hæderen og den æresløse ære. De var ligesom punkerne en slags nihilister: I en blodrus gik Vesten amok i yderdistrikterne.

Det var en mørk drift, og der var angst indlagret i denne drift. The Rothschilds multinationale familie-kartel havde 'købt' hele den engelske økonomi i forlængelse af napoleonskrigen. Denne ultrasnedige bankmand - en i rækken siden Nathan R. Alle aktier dumpede, børsen krakkede, Rothschild-syndikatet købte rub og stub. Da man 48 timer senere fik nyheden om, at Napoleon faktisk havde tabt sit Waterloo, var det for sent. Bankerne - i ledtog med Dronningen og kongehuset - sad på nationaløkonomien og statskassen, og bankerne har aldrig sluppet den siden.

Senere udbredte de det totalitære finanssystem til Amerika, hvor de stadig kontrollerer alt. Finanskrise, bankerot, budgetunderskud, militært-industrielt kompleks, Wall Street svindel, Obama's lobbyist-regering, osv. Hele USA's historie er historien om bankmændenes krig mod amerikanerne. Tilbage til det sene tal. Via British East Asian Company dyrkede og forfinede Imperiet deres hvide valmuer i Kensington Garden i London, plantede dem ud i Indien, høstede og producerede og udskibede det rygeklare produkt i deres berømte T-Clipper-både med det udtrykkelige formål at lade opium forgifte hele den kinesiske befolkning - de skævøjede, gulhudede risgnaskende, grovædende, uduelige undermålere af menneskeligt fyldstof, slaveracen, der stod i vejen for handelsskibene og konvojerne, som alt for længe havde haft succes til at forhindre udenlandste intervenører i at besejre Riget i Midten og rage uhæmmet til sig af de gamle dynastiers rigdomme.

Vi skruer tiden endnu længere tilbage, ca. Legenden fortæller om, hvordan det store Ming-Dynasti faldt som indbegrebet af kinesisk pragt og forfinelse. Mod nord vogtede en bestemt general over muren, der skilte Han'erne - ikke at forveksle med hunnerne - fra hovedlandet. Han havde en smuk kone, som Han-folkene kidnappede.

Hvis han ikke lukkede dem igennem linierne, ville hun blive tortureret, voldtaget og dræbt. Generalen elskede sin kone, så han bøjede nakken.

Herefter gik det slag i slag til riget var omstyrtet. De tre store netværk, der var rygraden i Ming'ernes dynasti, gik under jorden. Det var flåden, hæren og intelligentsiaen. De er overlevet helt frem til i dag som hemmelige klaner kaldet de røde, de grønne og de blå, også kendt som de kinesiske Triader.

Her er ringen sluttet til Tom Kristensen, for det var folk fra disse grupper, hæren, som lå på stenbroen på det berømte billedet fra De kunne deres ældgamle håndværk, som de havde lært af Ming-kejserens specialstyrker. Englænderne frygtede dem, for de kunne slå til som et lyn i nattens mulm eller ved højlys dag for dernæst at forsvinde som røg.

De var uforudsigelige og deres angreb var dødelige. Hvis man vil have en fornemmelse af, hvad imperialisterne var oppe imod, så opsøg en demo på YouTube af dem, der har bevaret kunstformen i dag, fx. Det er i dag blevet til et show, det indgår som akrobatik i fx. Peking-opera, men i sin grundform er det tænkt som direkte dødeligt og uden tøven. Man fristes til en parallel til de seriøse problemer, som zeloterne, iscarioterne, essæerne, altså de jødiske messianske frihedskæmpere, der gav romerne problemer i Judæa - en parallel man kan køre meget langt igennem mht.

Det er i bund og grund den romerske frygt for alle de vilde   og uregerlige etniciteter i deres alt for store imperium, der stadig sidder i den hvide mands sul i dag. Vi gør os næsten ingen anelse om, hvor forhadte romerne var af deres undersåtter, og på den anden side, hvor meget de frygtede det mylder af stammer, der fandtes i totalriget.

Dette er også starten på kristendommens historie. Ingen har vel siden beskrevet Den hvide mands frygt for disse 'vilde', denne 'ukultur' som Joseph Conrad i i bogen 'Mørkets Hjerte', og senere har Francis Ford Coppola givet den endnu en tand med 'Appocalypse Now', der filmatiserede bogen.

The Horror, The Horror! Hans personlige historie er ganske interessant. Denne var også en blodsuger af en tals-skikkelse omend i menneskeligt format - sandsynligvis uden hugtænder.

Han var optaget i en sekt kaldet 'Drageordenen', som skulle værne det kristne Europa mod osmannerne. Det var et hverv, han tog meget seriøst. Som enhver grusom despot med 'respekt for sig selv' aflivede han selvfølgelig sine modstandere og satte deres hoveder på pæle.

Men ligefrem en vampyr? Eller Nicolae Ceauşescu - helt afgjort, han kom jo også fra området! Man kan faktisk ærge sig over, at de ikke valgte sidstnævnte i Hollywood. Så kunne han have fået terapeutisk afløb for sine magtperversioner, og så kunne rumænerne ha' sluppet for slaveri-tyranni.

Lugosi var et stort skuespillertalent, der fik en karriere som skuespiller ved de store teatre i Budapest og Wien. Vi taler om roller i Shakespeare-kaliberen og stort karakterskuespil. Han beskrives som en meget 'handsom' mandsperson  - med hang til damer. Kvinder, også dem han ikke lagde ned rent bogstaveligt, beretter om en aristokratisk, gammel-europæisk gentleman der kyssede deres hånd, Madame, tillad mig at Denne erotisk-aristokratiske kvalitet var meget vigtig for valget af Lugosi til rollen.

Den store gyserkarakter Lon Chaney, manden med de ansigter, var lige død, da man besluttede at indspille Bram Stokers roman. Bela Lugosi blev ad omveje foreslået, og producenten blev overtalt til at foretrække ham fremfor hans samtidige kollega og konkurrent i gyserfaget, Boris Karloff. Han blev implanteret i Hollywood, som så mange tidligere europæiske stumfilms-stjerner. Det gjorde heller ikke noget, at han talte med accent, for den var jo 'ægte'.

Andre kolleger klarede aldrig overgangen til talefilmen første talefilm The Jazz Singer , men Dracula og Lugosi gik fint igennem. Han var endda tilbageholdende med at sige ja til rollen, fordi der ikke var nok dialog for ham, for han talte faktisk et formfuldendt høj-engelsk.

Lugosi identificerer sig så meget med skikkelsen - i dag ville vi kalde det 'method-acting', han finder følelsen, hans 'tuner-in' på skikkelsens essens, og så: Skikkelsen er både skræmmende, gotisk, og samtidig har den et anstrøg af gammel-aristokratisk, sørgmodig nostalgi. Det går rent ind hos tidens publikum, og sammen med Frankenstein, står den som et af genrens mesterværker.

Pointen er, at Lugosi så at sige bliver besat af skikkelsen. Den kan aldrig siden slippe ham. Han gifter sig med en meget ung kone som han sætter tænderne i , han stiller pligtskyldigt op til de mest groteske performances og events, han bliver alkoholiker, hvorefter han mister sin kone.

Han går på afvænning og forsøger et comeback, men uden større held. Til sidst siger han: Og her kommer det så: Om han også får hamret en pæl gennem maven, fortæller historien ikke noget om.. Det underlige var, at Lugosi var den elskeligste gentleman og bedstefar-type i privaten. Det var Hollywood, og dermed hollywood-i-os-alle, der ikke skelnede.

Det blev så hans skæbne. Men han gav skikkelsen det anstrøg af sørgmodighed, som fx. Vi får her nærmest empati med vampyren spillet af Gary Oldman. Den er en ulykkelig skikkelse, der er fanget i sin form. Den kan ikke dø, den er nødt til at suge blod af andre ulykkelige individer for tid og evighed. Den ville hellere end gerne ud af rollen, men den får ikke lov. Her bliver historien meget interessant og relevant for herværende fremstilling. Derefter er det ikke længere muligt blot at sige: Det er vampyrens skyld!

Aller bødler starter som ofre. Lugosi blev spurgt på sine ældre dage af en dame, hvorfor han ikke forsøgte sig med andre roller, fx. De bliver ikke tilbudt mig '. Han endte som en type-cast. Én gang Dracula, altid Dracula. I skrivende stund føler jeg mig så igen pinlig berørt over at være dansker.

En sag har lige været oppe at vende med Dansk Racistparti Folkeparti's indblanding i det svenske valg. Pia Kjærsgaard går nu efter verdensherredømmet i sin support til den internationale racisme og anti-islamisme, der er ligeså fascistisk, som dem de hævder at ville bekæmpe.

It takes one to know one. Vi ved jo, der findes lignende partier og bevægelser i Holland, Norge, Østrig, Frankrig. Man fornemmer næsten et nyt kommunistisk manifest: Eller nyfascister-med-et-venligt-ansigt foréner eder.

For vi taler jo om folk, der - i modsætning til hvad Nyrup Rasmussen hævdede aldrig ville ske - er gået hen og er blevet stuerene på bonede gulve i folkets hellige haller. Men det, der fremstår som skingert skrigeri og iscenesat konfliktmageri fra opportunistiske, reaktionære politikeres side stikker dybere end som så. Med 'reaktionær' mener jeg ikke den sædvanlige socialistfloskel fra de frelste 70'ere, men simpelthen ind til benet af ordet: Fjendebilleder er helt nødvendige for deres politik.

De har ingen egentlig substans, og hvis de ikke kan etablere fjendebilledet, falder alt til jorden for dem. Dansk Folkeparti og Fremskridspartiet før dem har hele tiden talt med og til danskernes krybdyrhjerne.

Altså den del af hjernen, der reagerer, frygter, sender signaler til kroppen og nervesystemet om fare, frygt, flugt, kamp eller forsvar. Det er en ældgammel taktik, der har været kendt af vore forfædres herskere, de store imperier - der er vel egentlig kun ét Imperium: Alle har kendt til det simple og hyper-effektive trick at underkue, manipulere og misbruge mennesker i masse-vis - folkemængderne - via: Tricket virkede dengang, så virkede det senere, så virker det sørme også i dag, og mon ikke det også virker i morgen?

Folk er ikke blevet klogere, selvom der er lagt mange pæne lag af civilisation henover det stupide og snart ophidsede, snart apatiske hele tiden patetiske: Som paulovske hunde er menneskene kontrollerbare og yderst forudsigelige i deres adfærd. Alle ved det, som har smagt magtens bitre sødme.

Man kan simpelthen ikke tale til folks fornuft. Det er igen simpelt. Fordi fornuften befinder sig i det dagsbelyste og velovervejede felt af vores bevidsthed. Hos de allerfleste mennesker udgør dette felt ca. Resten er mørkelagt område, men det er til gengæld i dette område, at alle vores vitale beslutninger forestages.

Man kan bare prøve at tage 'ryger-testen'. Men sin bevidste hjernedel, der er fuld af gode intentioner. Det holder så et par uger, i nogle tilfælde et par måneder.

Hvis du ikke er ryger, så skift smøgerne ud med hvadsomhelst, der udgør et tvangsmæssigt mønster i dit liv. Og lad nu være med at sige, at du er herligt fri for den slags Al ræd for mørke stammer herfra.

Man kan kalde det for 'skyggen'. Den kløvede bevidsthed, som karakteriserer dette mærkelige og destruktive væsen, vi kalder mennesket, er bragt i stand vha. Mennesket, som vi kender det i dag, er traumatiseret og kløvet over i to dele. Et af vore nationalklenodier H. Andersen beskrev jo faktisk denne skygge i sin novelle af samme navn. Skyggen var her den personlige skygge, og på sin vis er novellen meget freudiansk - før Freud.

Den var til gengæld helt i pagt med hans tids facination af eventyrerne, der fortæller sande historier fra skyggeland. Vi både gyser og drages på én gang, børn som voksne. For intuitivt ved vi alle, at der er i skyggeland, vores skæbne afgøres, og at det er her, vi skal lede efter svarene. Det er meget betegnende, at der i dag tales en del om 'at føre symbol-politik'. For det er netop via symbolerne, at denne del af hjernen er påvirkelig.

Den person eller institution, der være sig reklamemager, religionsstifter elller -administrator, politiker, psykiater, drug dealer, forfører, …, der vil påvirke mennesket, skal kende sproget og signalerne, der giver adgang til skyggeområdet.

Det gælder i øvrigt også den, der har livsfremmende intentioner og ønsker at hjælpe mennesket med at bryde dets dunkle, destruktive mønstre. Men det er meget betegnende, at det i allerstørste udstrækning har været kendt og benyttet af manipulatorerne og misbrugerne i alle lande og til enhver tid. Når en Hitler stod og hylede om: Svindelnummeret Rigsdagsbranden i blev snedigt brugt til at etablere dette frygtbillede af bolshevikkerne, der satte ild til rigsdagen og truede folket.

De jødiske bolsjevikker havde i øvrigt forinden myrdet løs i Og med et par demagogiske kunstgreb blev bolsjevikkerne hurtigt et synonym for samtlige jøder. Forfatningen blev sat ud af kraft i løbet af et par uger, og i løbet af et par år kørte krigsmaskinen indover nabogrænserne - med folkets velsignelse.

Hvis du har læst det i historiebøgerne, stinker det. Til gengæld har alle krige fået folkets velsignelse før, under og efter! Hvis det tyske folk havde sagt nej til krigen, var den aldrig indtruffet. Mønstret er altid det samme: Men husk - også i dag: Hvis man skal pege på én event i nyere tid - og her ser vi tidslinien ned gennem hele landets historie - , der har bragt, eller bekræftet skismaet i hjernen på mennesket og fået os til at dumpe betændt og ubearbejdet gods ned i kælderen bagefter, i skyggeområdet … altså én event, der kan betegnes som et nationalt-bevidst traume, er det uden tvivl Husk igen - og Freud og alle de andre kan fortælle om det: Kort fortalt og overforsimplet: Der var også nogle kongehuse, der havde indavlet så meget gennem århundrerne, at man må mistænke dem for at være mentalt underfrankerede.

Når blodet bliver for blåt, ryger det store intelligente overblik. Kongen af Danmark var bange for kejseren og hans generaler mod syd, så han tilbød ham af omveje, at han kunne da bare indlemme det lille kongerige i hans nationale forbund.

Preusserne og deres kejser overhørte det. Til gengæld tilbød han den lille konge at han kunne udvide sit kongedømme til lige syd for Flensborg.

Det sagde kongen dog prompte nej til, han ville have Danmark helt til Ejderen, ja han ville! Tyskerne havde fået bank i borgerkrigen , så de kunne bare komme an. Men kejseren blev knotten og sagde: Da prøjserne så var trætte af at se på heder og kornmarker, trak de sig tilbage til Kongeåen. Man kan ikke sige, at det var uden fortilfælde. Et halvt århundrede før havde en anden af de underfrankerede monarker brændt nallerne.

Han kunne så godt li' Napoleon, og da de engelske gesandter bad om et møde, blev de nægtet. Napoleon tabte som bekendt, og de slemme englændere ankom så og hævnede kongens arrogance ved at brænde hovedstaden af, stjæle flåden, og fælde alle egetræer, der kunne bruges til at bygge nye skibe af. Og for nu rigtig at jokke i den: De blev pure afvist. Samtaler skader jo ikke, men det gjorde det til gengæld at nægte samtale. Så danske flag blev brændt af rundt om, og danske virksomheder mistede milliardbeløb i indtægter, mens nationen fattedes penge.

Det tog en hel årrække at genetablere. Det var så flot og stilsikkert! Og lige i tråd med vor åh-så-stolte nationale tradition for smidigt diplomati. Vi må da hellere skynde os at genoptrykke tegningerne i ytringsfrihedens navn. Man skulle tro, at så lille et land ikke kunne undvære smidigt diplomati.

Det sjove er så, at den smidigste af alle diplomater, der nogensinde har tjent fædrelandet, blev kritiseret for det, igen sjovt nok bla. Historikere, hvor blev I i øvrigt af?

Var I bange for at miste jeres job i disse udrensnings- og smagsdommer-tider? Den omtalte statsminister hed selvfølge Anders Fogh Rasmussen, og den smidige diplomat hed Scavenius.

Han havde været diplomat i Tyskland tilbage fra 1. Verdenskrig, kendte modstanderen ud og ind, sørgede under 2. Verdenskrig for at Imperiet ikke fuldstændig smadrede den lille fnattede andedam nord for grænsen Samarbejdspolitikken var yderst smart og helt gennemført. Men mange var dengang og stadig i dag for dumme til at fatte, hvor smart det var.

Den omtalte statsminister, fx. Hvis man ikke vil høre, må man føle. Og et trauma er et hyper-koncentreret men ubærligt følelsesfelt, hvis man ikke dealer med det omgående. Det lagrer sig i det kollektivt ubevidste og styrer derfra med hård hånd i meget lang tid. Det har skabt et underligt narcissistisk kollektivt individ, der kaldes for Danmark. Det ene øjeblik lider vi af mindreværds-komplekser, og hvad det nu hedder: Det andet øjeblik puster vi os op som små arrige køtere og bjæffer og danser og praler.

Vi tror, vi er verdensmestre i alt muligt: Men ser man nærmere efter, holder det ikke en meter i dag, og vi overhales hele tiden inden- og udenom. Det er i denne social-psykologiske og -politiske sammenhæng, man skal se hele Dansk Folkeparti-fænomenet.

Det handler om mangel på selvværd, om selvhad. Vi har ikke tilgivet os selv vores dumhed fra , fordi der aldrig har været ordentlig lys på sagen. Vi har ikke forstået, hvad der ramte os. Historikere som Tom Buk Swienty er for tiden ved at råde bod på det. Men da den smøgrygende dame med det blå blod blev opfordret til at frigive dokumenter i familiens eje, der kunne kaste mere lys på sagen, svarede hun, at de skam var private!

Der er noget her, man har svært ved at forstå. Hvordan kan det være en privatsag, at hendes underfrankerede forfader fuckede en hel nation op for år siden? Hvem er det lige, der betaler for damens apanage og hendes liv i luksus? Hvis 'folk' var dem, der måtte bøde for hendes tip-oldefar - længere er det ikke siden - , der kvajede sig, så kan man vist ikke tale om 'private' dokumenter længere?

Der gælder altså ét sæt regler for nogen og et andet sæt for andre. Har nationen så siden 'indadtil vundet, hvad udadtil tabtes'? Det er simpelt at svare på. Svaret hedder Dansk Folkeparti. Indadtil er al god tone, pli, lydhørhed, respekt for mennesket tabt. Udadtil er respekten for dette selverklærede smørhul i verden og tabt. Danmark er zonen for åndeligt underskud. Hvor blev fornuften så af? Og er den da fuldstændig uanvendelig?

Skal vi alle sammen overgive os til symbol-snak, populistisk fordummelse og spinn? Det sidste vil vise sig. Det andet kan jeg uden at blinke svare nej til. Fornuften skal aldrig glemmes, men vi må udvide begrebet og rette tænkningen mod selve vores eksistens. Sæt lamper og projektører op i kælderregionerne, skyggerne og luske-kabinetterne. Blæs i fløjter, rul med skralder, afslør svindel og løgn. Og der er mere, end vi aner i skabet. Det er tid til forårsrengøring.

Og faktisk synes jeg, vi skal sige pænt tak til Dansk Folkeparti for helt ublufærdigt at tydeliggøre, hvordan snavset kan tage sig ud. Nyrop påstod, at de aldrig blev stuerene. Men jeg tror alligevel Nyrop top dobbelt-fejl. For det første blev snavset stuerent. For det andet er det måske slet ikke snavset, vi skal være så opmærksomme på, men det, der synes stuerent - inklusiv dem, der for tiden kører hans eget parti.

Her er der virkelig noget at tage fat på for rengøringskonerne.

erotisk fantasi faste patter

Erotisk fantasi faste patter -

Han vil være vågnet op til dåd og kan finde ud af det selv! Gør aldrig noget og accepter aldrig at nogen gør noget mod andre på dine vegne, som du eller nogen ikke ville udsætte sig selv. Det er først ved opvarmning, at den kemiske proces finder sted, som du bliver skæv af, erotisk fantasi faste patter. Hvorfor er homoseksuel porno danske pornosider stressede? Livet holder op med at dreje sig om hvad JEG kan få til mig selv og begynder at handle om hvad jeg kan give til helheden. Den var til gengæld helt i pagt med hans tids facination af eventyrerne, der fortæller sande historier fra skyggeland. Det var ikke intentionen at skabe et fuldstændigt katalog, for det ville blot i en antydningsform blive på sider eller mere og i øvrigt være uden for min kapacitet. Vi lever allesammen i Det Lille Selv. The Horror, Store patter porno escort pige århus Horror! Det er først ved opvarmning, at den kemiske proces finder sted, som du bliver skæv af. Fremtidens Parforhold er nok baseret på selvansvarlig selvudvikling og samskabende kreativitet. Lægen er til for receptens og honorarets skyld, og for at BigPharma kan skovle ind fra lommerne på ligene i deres kølvand, når deres drugs har gjort jobbet. Skulle denne mand, der havde en facination, en ømhed, en glubende, berusende appetit på livet i alle dens afskygninger, også de mørke - husk de er kun mørke, fordi ingen har formået at tænde lyset - skulle denne overdådigt givende digter være nihilist?

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *