stramme kusser hvordan får jeg en orgasme

Når manden kommer, er det meget tydeligt, men hos kvinder kan det være sværere at tyde. Mange kvinder får faktisk små orgasmer under samleje helt uden at vide det - men der ligger tit en forventning om, at en orgasme skal være som den kendte orgasmescene fra Da Harry mødte Sally. En orgasme er lidt som et klaver. Spiller du altid på de samme tangenter, vil du altid få den samme melodi.

Udvider du derimod dit repertoire ved at spille på flere tangenter, får du en hel ny melodi. Når vi vil have en orgasme, har vi ofte en forventning om, at vores orgasme skal være som en tidligere oplevelse - og i jagten på det misser vi orgasmen, fordi vi er så fikserede på at genopleve den tidligere orgasme.

Men det handler først og fremmest om, at man har det rette mindset og lærer at være til stede og slappe af. Vi skal simpelthen lære at knække koden til at mærke kroppen for at kunne mærke en orgasme - og det er ikke noget, der kan fikses med en dildo eller et trænet underliv. Er man i tvivl om man overhovedet kan få en orgasme med sin partner, kan man teste det ved at onanere, mens han er til stede. Kan man få orgasme, mens han er der, er det ikke hans tilstedeværelse, der er problemet, men derimod måden I gør det på.

Hvis dette er tilfældet, bør I prøve med nye stillinger, justere på benenes stilling eller lignende. Hvis man har et godt fundament og kan give sig hen, kan alt give succes. Men hvis man keder sig, stresser, osv. Nogle kvinder kan blive så afhængige af kraftige vibrationer, at de ikke kan få orgasme på andre måder, og når det er tilfældet, er det en god idé at holde en pause og lære noget andet.

For vibratoren skulle nødig blive symbolet på, at sexlivet er dødt. Prøv noget nyt, en ny stilling eller et nyt sted - uanset om du onanerer eller er sammen med en partner.

På den måde kunne han igen komme til at tage mit ene bryst i munden, mens han kneppede mig. Da hans mund ramte min brystvorte endnu engang, kriblede det ned langs rygsøjlen, og jeg fik nærmest stød gennem hele kroppen. Kombinationen af hans pik, der bevægede sig i min fisse, og den måde, han skiftevis sugede på mine følsomme brystvorter, fik mig virkelig op at køre på en måde, jeg aldrig har oplevet før.

Desværre nåede jeg ikke at få orgasme, inden mine højlydte støn  bragte Mr. Boyfriend udover kanten og fik ham til at komme. Heldigvis kunne han godt fornemme, at jeg havde været virkelig tæt på. Så han fortsatte med at sutte og kærtegne mine brystvorter, mens jeg spillede mig selv af.

Og det var altså det, der gjorde, at jeg endte med at få den vildeste orgasme nogensinde. Faktisk fik han suget så hårdt på den ene brystvorte, at jeg havde et sugemærke bagefter. Men det var det hele værd, for da jeg mærkede bølgen af nydelse skylle ind over mig, havde jeg den længste og vildeste tur i orgasmehimlen til dato. Det var altså min historie om den vildeste orgasme nogensinde. Da dette langtfra er min første orgasme , ved jeg også, at der er virkelig mange forskellige måder at nå klimaks på.

Derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig kære læser. Måske kan din fortælling om den vildeste orgasme nogensinde inspirere mig eller andre, der læser med her på Miss Grey til at få flere fantastiske sex-oplevelser i nærmeste fremtid. Del din historie i en kommentar nedenfor eller send mig en mail på adressen: Leave this field empty. Logge ind på din konto. Følelsen på udløsningen afhænger lidt af din piks størrelse og din alder: Hvor stor er din og dine venners og hvor gammel er i?

Du behøver ikke svare hvis du ikke har lyst: Det gør bare at jeg kan hjælpe dig bedre til nogle flere ideer: Skiftes vennerne mon så til at prøve den? Så mødes de måske efter skole, hygger sig med "glasset" på skift, mens de andre venner læser frække blade og spiser popcorn.

Nyd sommeren ; ; ;. Det kan man dsv. For på en rengøringhandske, er der elastik kant ved det hul du stikker din hånd ind i. Det gør at du får en meget bedre oplevelse. Jeg er 11 og min pik er 15cm lang og 4 cm bred i slap og 17,3 cm lang 4,2 cm bred i stiv.

Min første ven er lige blevet 11 og hans pik er 9 cm lang og 2,5 cm bred i slap og 10 cm lang og 2,6 cm bred i stiv. Min anden ven er snart tolv, men han er ikke ret høj. Hans pik er 11 cm lang og 3,1 cm bred i slap og 11,8 cm lang og 3,1 cm bred i stiv. I kan jo prøve at gøre fissen strammere endu ved at bruge en tyndere beholder men lige så høj. Husk at det bliver en bedre oplevelse med glidecreme.

Jeg skal da nok prøve men vil ikke love noget. Men hvis jeg finder på noget, så skal jeg nok skrive det her på bloggen. Så hold øje med bloggen: Hvor kan man skaffe glidecreme fra når man er 12 år, og er det ikke en yatzy terning kaste ting som du bruger? Det behøver ikke være glidecreme, du kan også smøre læbepomad i den kunstige fisse. Eller badesæbe som man bruger i badet. Nej jeg bruger ikke yatzy beger, det er min pik for lang til, jeg bruger måle beger til min pik: Ja man kan sagtens bruge andre ting fx.

Husk på at den handske jeg skriver om oppe i toppen er en helt almindelig rengøringhandske, som din mor sikker har liggende ved sine rengøringsting.

Altså min personlige mening er at det føles mega godt. Du kan prøve at rulle op ad og læse de andres kommentarer, der er ihvertfald en dreng der fik den bedste udløsning han nogen sinde havde haft så Men prøv at læs de andres kommentarer: Man starter med at lave den som vist på billedet øverst på artiklen. Derefter når du er klar til at knalde den kunstige fisse, så kan du starte med lige at smøre noget glidecreme ind i fissen. Så når du vil igang, trækker du din forhud tilbage og derefter stikker du din pik ind i sprækken som du lavede med svampene og handsken.

Så trækker du bare den kunstige fisse frem og tilbage, frem og tilbage. Simpelthen stikker din pik ind og ud indtil at du kommer. Håber at det var nok hjælp, men skriv lige bagefter i kommentar om hvordan det gik og hvad du synes om den, om du kunne lide den: Jeg gør det hele tiden ;.

Jeg sendte det her blogindslag til min bedste ven for sjov. Vi er meget åbne omkring sex overfor hinanden. Jeg fik den besked tilbage at det var den bedste "Gør det selv" oplevelse han havde haft. Han er meget glad for din "opfindelse". Så tak for det, kom endelig med flere fede ideer ;P - Katrine. Det er super sejt at i er åbne overfor hinanden omkring jeres seksualitet. Det er ikke så tit at en dreng fortæller piger om deres seksualitet, så det er dejligt at høre: Jeg er glad for at din ven er glad for min lille smarte opfindelse, jeg skal nok forsøge at lave et trick til dig Katrine, så du også kan komme igang med din krop: Hej igen det er mig fra "hvordan bruger man den" og ja det føltes rigtig dejligt, og fik en god, dejlig udløsning: Jeg prøvede derefter at hælde varmt vand ned til svampene som de sugede op, og det var meget mere realistisk, men awesome!

Det er da godt at du er glad for min lille opfindelse:

stramme kusser hvordan får jeg en orgasme Er glad på dine vejende. Det burde næsten været et folkekrav. Det er meget mere sensuelt og helt fantastisk, hvis det lykkes. Hvordan kan I forvente, at en mand skal kunne give jer orgasme, hvis I ikke engang selv kan gøre det? Altså jeg er faktisk kun 14 år gammel, så jeg har ikke prøvet en rigtig skede, men jeg har prøvet en rigtig kunstig skede, som man kan købe i en sexshop og sådan og den er kopieret af en rigtig skede og jeg synes at sådan et eksempel som jeg har givet i dette indlæg, så føles det nøjagtig ligesom den kunstige skede som man kan købe i en sexshop.

Stramme kusser hvordan får jeg en orgasme -

Og det gjorde hun, fremmed sex erotisk trekant en dråbe gik tabt. Hvis hun siger det, så stop, hvad du har gang i — for så fungerer det ikke. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Du og din krop er ét med den seksuelle nydelse! Så bliver det helt absurd vigtigt for ham, at han vil være den spanske superhingst i sengen — så vigtigt, at han kun fokuserer på, hvordan hun skal opleve ham, og glemmer at tænke på sig selv. Og sådan fortsætter det så. Så trækker du bare den kunstige fisse frem og tilbage, frem og tilbage.

Giv mig så luksusbehandlingen sagde Bente, giv den fuld kraft fremad. Med et solidt greb i solvognens ramme gjorde hun sig klar til at modtage en solid gang kussemassage.

Pikken var så tyk og stiv som aldrig før, alle mine impotenstanker var med et slag borte. Da jeg næsten lige havde afleveret al min sæd i Hannes kusse, kunne jeg godt klare en længere opvisning.

Til at begynde med kørte jeg ganske langsomt to fingre ind og ud af kussen og kælede for Bentes g-område. Så lod jeg pikken komme ind og begyndte at kneppe. Hurtigere, dybere, hårdere forlangte hun. Jeg kunne mærke, at hun med vilje trak det ud for at få så meget pik som muligt, men jeg kunne også mærke, at jeg ville kunne blive ved, næsten lige så længe det skulle være, jeg havde fuld kontrol over pikken.

Jeg havde et godt fast greb i Bentes hofter, og jeg må nok have efterladt en del blå mærker, for først efter omkring tyve minutters voldsomt råknepperi, hvor min mave klaskede voldsomt mod hendes røv, hver gang jeg masede den stive i bund, overgav hun sig og lod kussen gå på sig, mens hun bare stønnede åhhh.

Efter et sidste dybtfølt åhhhh væltede hun halvvejs bevidstløs om på sin solvogn. Bente var dog ikke mere bevidstløs, end at hun hurtigt kunne sætte sig op og tage min pik i munden og suge mig til udløsning. Den smule sæd der kom, sank hun med et smil på læben, men til gengæld så Hanne lidt sur ud, især da Bente roste smagen af min sæd og sagde, at det var den mest perfekte kneppetur, hun nogen sinde havde fået. Hun fortalte, at hun var blevet helt forfærdeligt jaloux men også meget ophidset, da jeg bollede Bente, og især da hun tog mig med munden.

De næste tre eller fire timer bollede Hanne og jeg bare. Jeg ved ikke, hvor mange orgasmer hun fik, men hver gang Hanne havde fået udløsning, begyndte hun bare igen. Vi slikkede og suttede og kyssede, og til sidst tog vi gentagne gange hinanden med hænderne. Hun sad foran mig og masserede min pik, så jeg fik flere orgasmer, og hver gang der kom nogle klatter, samlede hun sæden i hånden og slikkede den i sig. Det havde hun aldrig prøvet før, sagde hun, men hun ville så gerne være sød ved mig.

Jeg slikkede og gned hendes klit, så hun nærmest græd af begejstring. Næste dag bollede jeg igen Bente. Hun tiggede ligefrem Hanne om at låne mig, hun blev ved hele formiddagen, hun var så forfærdelig liderlig, sagde hun, hele kroppen kløede. Det var noget af en opvisning, da den ellers generte Hanne satte sin lejer på plads. Ja, men så er det altså også sidste gang, at du får lov at røre ham, sagde Hanne. Læg dig så ned på ryggen, så skal jeg nok stikke hans pik ind i dig. Bente lagde sig lydigt på ryggen på sin solvogn og spredte lårene, jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben, og Hanne førte den totalt stive pik ind i Bentes lækre kød.

Kom så bare i gang, sagde Hanne, det behøver vel ikke at vare hele dagen. Mens jeg med begejstring kneppede løs i Bente, som hylede af fryd, sad Hanne mellem benene på os og legede med min pik og mine testikler, kælede for mine lår og baller. Resultatet var naturligvis, at jeg ikke kunne styre pikken men kom så hurtigt, at Bente havde besvær med at følge med. Jeg afleverede hele ladningen i hende, og da jeg næsten var færdig med at sprøjte, stak Hanne to fingre op i Bentes kusse ved siden af pikken.

Her fortsatte hun med at kærne rundt i den sæd, som jeg netop havde afleveret. Hanne kunne styre sine fingre, og resultatet var, at Bente fik en helt forrygende orgasme, mens min pik langsomt blev blød og gled ud.

Hanne følte, som hun senere sagde til mig, at hun havde vundet den omgang. Nu sover vi sammen hver nat, enten ved Hanne eller mig. Bente får ikke mere lov at røre min pik, selv om hun flere gange har lagt stærkt op til det.

Nu tilhører jeg Hanne med hud og hår, ingen får lov at pille ved mig. Det hele er endnu så nyt, at Hanne og jeg boller både morgen og aften.

En nat vågnede jeg ved, at vi lå i ske, hun lå bag mig og havde armen rundt om min hofte og var i fuld gang med at massere mig til orgasme. Bare nyd det det, hviskede hun. Er du mand stand skide længere og har en bearish pik. Jeg er nysgerrig efter at vide det, og kan lide at sutte pik. Jeg er 26 år og har trænet mig selv i at holde i lang tid. Og nu tænker du ja det flot. Hvad nu hvis jeg siger de fleste kvinder jeg knepper kommer gange minimum før jeg selv kommer hvis jeg overhoved selv når at komme.

Hvis du er fra sjælland ville jeg gerne give dig lidt af hvad jeg kan bare fordi jeg elsker en udfordring ;. Håber ik det er for stort: Du kan kontakte mig på bullbullmusic gmail. Så kunne det være at vi begge to kan få nået vildlt og godt.

Jeg er til det hele så hvis du bare ville missionær så må jeg desvære takke nej. Sådan ku det ihvertfald lyde. Så han fortsatte med at sutte og kærtegne mine brystvorter, mens jeg spillede mig selv af. Og det var altså det, der gjorde, at jeg endte med at få den vildeste orgasme nogensinde. Faktisk fik han suget så hårdt på den ene brystvorte, at jeg havde et sugemærke bagefter.

Men det var det hele værd, for da jeg mærkede bølgen af nydelse skylle ind over mig, havde jeg den længste og vildeste tur i orgasmehimlen til dato. Det var altså min historie om den vildeste orgasme nogensinde. Da dette langtfra er min første orgasme , ved jeg også, at der er virkelig mange forskellige måder at nå klimaks på. Derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig kære læser. Måske kan din fortælling om den vildeste orgasme nogensinde inspirere mig eller andre, der læser med her på Miss Grey til at få flere fantastiske sex-oplevelser i nærmeste fremtid.

Del din historie i en kommentar nedenfor eller send mig en mail på adressen: Leave this field empty. Logge ind på din konto. Ti bud på god festivalsex! Lysten til det forbudte part 2. Så fedt at få indblik og høre om dine historier! Lysten til det forbudte part 2 Sådan giver selvtillid og selvværd dig bedre sexliv 1 Den frustrerende, blomstrende seksualitet

1 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *