incall massage yoni massage hvordan

Og så kommer han ind. Starter med at fortælle at jeg bare skal slappe helt af, mærke hans hænder og være til stede i det som sker og slippe alle tanker. Og så starter han med at massere mig på ryggen, og det er bare skønt, jeg slapper af, trækker vejret, og mærker hans hænder kærtegne min krop, ikke for hård, og ikke for blødt, men helt lige som det skal være. Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde.

Så spørger han, om jeg har lyst til at vende mig om, og det gør jer, han sætter sig oppe ved mit hoved og masserer mig derfra, mere nydelse skylder over min krop, og da han stille ligger en hånd på mit hjerte mærker jeg en enorm kærlighed og åbning i mig selv. Og den går lige ned mellem benene på mig. Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet. Men så tænker jeg overgivelse, nydelse, kærlighed, og jeg lader min krop flyde over i orgasmen.

Ønsker du at modtage yonimassage? Efter de sidste små vibrationer i min krop har lagt sig, nyder jeg resten af massagen.

Så spørger han, om jeg ønsker at modtage yonimassage. Jeg skal ikke være nogle misforståelser her. Men da jeg er ved at tisse i bukserne, som jeg ikke har på, må jeg lige en tur på toilettet. Så tilbage og massagen starter. Også yonimassagen, var en fantastisk smuk oplevelse,  som jeg vil holde helt for mig selv, men da han var færdig, følte jeg så meget kærlighed til ham, at jeg græd.

Og da havde jeg bare brug for at bliver holdt om, og hev ham ned til en omfavnelse, jeg hvisker Tak i hans øre. Så lå vi der lidt i en smuk afslutning. Efterfølgende fik jeg et glas vand og nogle druer for at styrke mig, og vi sagde farvel til hinanden. Og ja hvis det ikke var fordi det kostede kr. Jeg svævede ud, var forelsket i mig selv, ham og i livet på en gang.

Læs mere om Tantra Templet http: Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget. Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine — Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Da massagen gik i gang mærkede jeg hurtigt hvor levende det var, og hvor meget jeg slappede af. Mit hoved kunne slet ikke følge med i hvad der skete, men det kunne mit hjerte! Jeg kunne mærke hvordan jeg overgav mig helt ned i den mindste celle og bare åbnede mere og mere op, og følte mig mere og mere lykkelig, jo mere jeg tog ind at kærligheden var overalt omkring mig, i mig, i universet.

Jeg følte det som en tryg og varm livmoder, hvor jeg kunne være uskyldig, åben og nysgerrig, og vide jeg hele tiden blev passet på og elsket. Det var meget meget smukt at opleve, og jeg grinede og sukkede og nød det.

Det var vidunderligt og lærerigt… det at opleve et øjeblik hvor jeg var fuldt og helt mig selv, glødende af glæde og kærlighed, var en kæmpe gave, og jeg vidste at her mødte jeg kærligheden på en måde hvor jeg ikke bagefter ville kunne bortforklare den eller gemme den væk i tanker.

Jeg vidste at det her var et gennembrud for mig. Efter massagen følte jeg mig levende, sansende, bevægelig og åben — og også samtidig klar i hovedet, rolig og handlekraftig — jeg følte massagen havde vækket og styrket både det feminine og det maskuline i mig selv, og vist mig hvordan det er at være i balance, så jeg nu ved hvordan det føles og kan vende tilbage til tilstanden når jeg fortaber mig i hverdagens udfordringer. En af vores kære kvindelige gæster har beskrevet sin oplevelse af vores Tempelaften for medlemmer i København i Det var min første af slagsen, men bestemt ikke den sidste.

I havde gjort så meget ud af det — jeg var vildt imponeret. Lige fra man trådte ind ad døren og blev mødt af en smilende medarbejder fra Templet var der en højtidelig, smuk og meget kærlig stemning, og man følte sig virkelig velkommen. Inden jeg skulle afsted, blev jeg faktisk ramt af lampefeber og var lige ved ikke at komme. Jeg blev pludselig usikker på, hvad aftenen ville bringe, og hvordan det ville være for mig. Jeg er vel nok glad for, at jeg kom, for det endte faktisk med, at jeg slet ikke havde lyst til at tage hjem igen.

Jeg havde ikke lyst til at bryde den magiske boble, der blev skabt i løbet af aftenen og det kærlige bånd som blev knyttet med alle dem som deltog både gæster og templets fantastiske medarbejdere. Aftenen bød på mange spændende indslag og indtryk, og blev afsluttet med en massage, hvor man fik lov at opleve at blive masseret på skift af forskellige massører.

Det var på mange måder en fantastisk oplevelse at mærke den forskellige energi, der var fra person til person. Og alle aftenens oplevelser havde åbnet mit hjerte, så jeg kunne modtage fuldstændig ubesværet, bare være til og nyde.

Det var en overvældende og magisk aften for mig. Jeg havde svært ved at sætte ord på det i nuet, men jeg kunne mærke det i mit hjerte. Som sagt, kunne jeg have været blevet i den magiske boble meget, meget længere… men pludselig af aftenen forbi og det var tid til at sige farvel. Helt derude på prærien hvor jeg bor var gadelamperne for længst slukket.

Så der var meget, meget mørkt indtil jeg kiggede op i den mest fortryllende stjernehimmel. WAUW, hvor mine sanser var åbne og jeg stod helt stille længe og lod mig suge ind i nattehimlens skønhed. Jeg havde virkelig en rigtig dejlig og smuk oplevelse, og vil hermed takke massør Bagala for denne.

Det var helt igennem fantastisk skønt og nærmest en ud-af-kroppen oplevelse. En af vores vidunderlige mandlige gæster har delt sin oplevelse med tantramassage i Tantra Templet:.

Den fantastiske modtagelse jeg har fået, hver gang jeg er trådt over dørtrinnet, overstiger det meste. Forkælelsen og inderligheden i hele massagen føles så rigtigt hvilket det jo så også er: Dog er der altid tid til, at tale om massagen og følelserne omkring den, før lokalet forlades suk! En af vores mandlige gæster fra vores Deep Dating-arrangementer har sendt os denne lille beretning… og vi siger tillykke med kærligheden: Men pludselig stod der 12 kvinder overfor os 12 mænd.

Dejlige kvinder alle sammen — men hende i rødt var da specielt guddommelig. Aftenen var fyldt med øvelser; den var lærerig og spændende — og jeg gik derfra med åbent hjerte… og med store forhåbninger om at møde hende igen. Det lykkedes… faktisk havde jeg fundet en kvinde som jeg oplevede kærlighed med på en helt ukendt måde. Efter at have modtaget massager og deltaget i første indvielse, har mit syn på livet og ikke mindst synet på mig selv, ændret sig meget. Jeg har lært hvordan det føles at være mig, ikke ud fra hvad jeg tænker og gør, men ud fra hvem jeg virkelig er.

Jeg har erfaret hvordan ubearbejdede oplevelser fra tidligere, har blokeret for min mulighed for at være tilstede i nuet, og faktisk har begrænset mig i at opleve og sanse mange dejlige ting.

Jeg har oplevet hvad jeg rent faktisk kan som det menneske jeg nu er, et menneske der både kan føle og sanse meget mere end jeg nogensinde havde håbet på var muligt. Selvom jeg kun lige har påbegyndt min rejse ind i mig selv og min færden i Tantra Templet, så har jeg lært mere om mig selv i den tid end nogensinde før.

Det var en stor udfordring for mig i starten, at komme i kontakt med mig selv på en måde som jeg aldrig havde prøvet før. Trods nervøsitet og en frygtelig masse tanker, mødte jeg Tantra Templet med et åbent sind og det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Det er hårdt at se og erkende hvor dårligt jeg nogle gange har behandlet mig selv, men samtidig har erkendelsen betydet, at jeg nu bedre kan få mit liv til at give mening og kan opleve en masse skønne ting, som jeg ikke har kunnet før.

Jeg ved at det er store ord og nogle gange har jeg selv svært ved at tro på det, men mødet med Tantra Templet har betydet så meget for mig, at det er umuligt at beskrive med ord.

Det har været så inspirerende og fantastisk at møde nogle af de ubeskriveligt dejlige, dygtige og engagerede massører og undervisere hos Tantra Templet. Jeg beundrer og har den dybeste respekt for den verden, som Tantra Templet har præsenteret mig for og jeg ser frem til at gå på flere opdagelser. Tusind tak fordi I er som I er! En af vores vidunderlige kvindelige gæster har været til tantramassage med Radu, og hun sendte os en mail bagefter, som vi fik lov at dele med jer, så andre også kunne blive inspireret til at komme til massage hos os.

Jeg startede dagen med at vågne med hovedpine og egentlig ikke lyst til at spise noget som helst, det var som om min krop ville faste. Så jeg drak vand og friskpresset grønsags juice, tog et bad for lige som at gøre mig klar. Jeg gik en tur, for jeg var  begyndt at blive rastløs. Og på min tur rundt mødte jeg mange mærkelige udklædte mennesker, der var rollespil i hele skoven og det begyndte at lyne og tordne.

Så ja, jeg kom i bad for anden gang den dag. Jeg fik spist lidt inden jeg tog af sted kl. Da jeg kom derind til Tantra Templet kunne jeg godt mærke, at jeg var lidt nervøs, jeg havde dog bevidst prøvet at fjerne mine forventninger og tanker om hvad der ville ske.

Jeg blev mødt af en køn mand, rumænsk fandt jeg ud af bagefter, og han kunne åbenbart se på mig, at det var første gang. Det var et mørkt, hyggeligt sted, der ligesom omfavnede mig. Jeg blev bedt om at tage et bad — igen — og jeg blev vist ind i et rum nu kun iført håndklæde jeg havde tænkt på om jeg skulle tage tøjet på igen eller ej. Rummet var igen mørkt og varmt, det var i sorte og røde farver.

Han fortalte mig lidt om massagen og spurgte om der var noget jeg ville vide, nej det var der ikke. Så bad han mig om at gøre mig det behageligt og komme til stede, mens han lige gik ud.

Jeg lagde mig helt nøgen på maven på den store madras — og her kom tanken så — Tina, er du tosset ligger dig her helt nøgen og vil lade en fremmed mand rører dig overalt! Det lykkedes mig at berolige mig selv;-. Han kom ind i rummet og satte sig ved siden af mig, lagde stille sin hånd på min ryg, jeg følte en varme, kærlighed og tryghed og faktisk derfra var jeg bare der.

Han brugte sine hænder lige så blidt i starten og langsomt kom der olie på. Jeg nød at blive rørt uden forventninger til hvad der nu skal ske eller hvordan jeg nu skal reagere. På et tidspunkt lå han hen over min ryg og masserede mine arme, der kom tårerne og jeg græd. Han blev bare hos mig og var der i kærlig omfavnelse. Han fortsatte og jeg må sige at det er første gang jeg har oplevet at det er sensuelt at blive masseret mellem tæerne. Så skulle jeg vende mig og jeg var helt tung og afslappet.

Igen var hans hænder blidt på min krop. Jeg havde nok tænkt at det ville være mere sensuelt på forsiden, men jeg var egentligt mere afslappet. Da min forside var blevet masseret lidt, spurgte han om jeg ville have yonimassage, og med den tillid jeg havde til ham faldt det naturligt at sige JA.

Og da han begyndte med blide strøg hen over mine skamlæber, så fik jeg orgasme. Det var dog en anderledes en, for det var som om det var fra hjertet, jeg fik et blændende lys fra hjertet og ud i hele kroppen. Han fortsatte så med at massere med fingrene inde i min skede, det var forbundet med lyst, ømhed for der er faktisk punkter, der er ømme der inde , hengivelse, overgivelse, og flere oplevelser af lyset fra mit hjerte.

Jeg var bare der, og i mine oplevelser. Bagefter var det som om jeg var blevet født på ny eller for første gang jeg var i min krop. Jeg fik følelsen af, at jeg har prøvet lang tid at kravle ud af min krop — væk fra den. Jeg følte mig smuk, naturlig, ok fra inderst! Jeg var mig og kun mig. Her dagen efter har jeg stadig denne følelse og jeg brugte aftenen i går på at danse rundt. Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det og jeg kan varmt anbefale det.

En skøn tantra massage i utrolig smukke omgivelser og givet af et smukt, givende, omfavnende og kærligt menneske! Efterhånden som massagen bragte mig ned i min krop, kom jeg i en meditativ tilstand med farver, energier og dybe følelser, indimellem blev jeg et med ham som masserede, som om jeg var ham og han var mig, det var en utrolig oplevelse.

Jeg blev rørt helt ind i mit hjertets dybeste blokeringer og blev rørt og også en smule bange kun meget kort men bange fordi det var så uendelig skønt og jeg havde ikke lyst til at det nogensinde skulle slutte. Jeg føler noget stort er sket mig, som om mit liv er startet på noget nyt fra i dag. Jeg ved at dette findes, fordi jeg nu har følt det på min krop og i mit sind. Jeg ved at denne uendelige kærligheds gave kan deles og jeg glæder mig til at kunne lære og dele.

Dette var mit første møde med tantra, jeg føler mig åbnet op og indviet i en verden af energi og kærlighed, som jeg må begive mig ind i. Tænk sig at vågne op i en krop, fuld af lys, kærlighed og energi. Det var den følelse jeg vågnede med i morges, efter at have modtaget min første Tantra massage, Ever.

Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at en hurtig beslutning fredag eftermiddag, kunne medføre så stor indsigt i mig, og værktøj til at komme videre.

Hvem kan tænke sig en særlig tantramassage i aften kl Massagen bliver givet af 2 mænd, Adinatha og Filip, som sidste led i Filips undervisning. Ringede op og røg på svarer, skyndte mig at lægge på uden at efterlade besked måske var det slet ikke mig alligevel. Fortrød dog hurtigt, ringede op og efterlod en besked om at det kunne jeg godt være interesseret i, lagde røret på og tænkte, shit det gjorde du bare ikke, hvad nu!!

Efter noget tid blev der ringet tilbage, og en venlig mand fortalte at tiden stadig var åben så hvis jeg var interesseret var jeg velkommen. Jeg mødte op i Tantra templet til aftalt tid og var rystende nervøs. Blev dog mødt med venlighed og åbenhed der hurtigt fik det til at forsvinde som dug fra solen. Jeg blev vist ind i massage rummet hvor vi talte om mine forventninger og viden om Tantra, og gik derefter igang med massagen.

Al min nervøsitet blev gjort til skamme. Jeg oplevede en massage fuld af sanselighed og respekt og kunne bare være mig. Ingen forventninger og ingen ansvar. Jeg skulle bare være og fokuserer på mig!

Havde gennem hele forløbet en fornemmelse af at være beskyttet og omgivet af varme og kærlighed. Mere nydelse skyller gennem min krop, og da han stille lægger en hånd på mit hjerte, mærker jeg en enorm kærlighed og åbenhed i mig selv. Og den følelse bevæger sig lige ned i min yoni. Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet.

Da han masserer mine bryster begynder den seksuelle nydelse at vokse i min krop. Da de sidste små vibrationer i min krop har lagt sig, nyder jeg bare resten af massagen. Så spørger han, om jeg ønsker at modtage yoni massage. Men først må jeg lige en tur på toilettet inden jeg er tilbage og massagen starter. Selve yoni massagen er en så fantastisk smuk oplevelse, som jeg gerne vil beholde helt for mig selv…  Men jeg kan afsløre, at da den er færdig, føler jeg så meget kærlighed til Adinatha, at jeg græder af overvældelse.

Da jeg bare har brug for at blive holdt om, trækker jeg ham ind til mig for at vi kan mødes i en omfavnelse. Så ligger vi der i en smuk og kærlig afslutning. Efterfølgende får jeg et glas vand og nogle druer for at styrke mig, og vi siger farvel til hinanden. Jeg svæver ud af templet. Jeg er forelsket i mig selv, i mødet med ham og i livet på en gang.

Og ja, hvis det ikke er fordi en massage koster kr. Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave. Her kan du også komme som par, for at lære at give hinanden massage. Hvis du gerne vil have massage af en mand eller hvis du er en mand, anbefaler jeg at du går i Tantra Templet.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.

incall massage yoni massage hvordan Længe holder han den rytme. Da de sidste små vibrationer i min krop har lagt sig, nyder jeg bare resten af massagen. Hun var meget imødekommende og interesseret så jeg følte mig ret  hurtigt tryg. Da  jeg stod udenfor døren til stedet var jeg både nervøs og spændt og  havde en masse ideer om hvordan det ville være. Da jeg bare har brug for at blive holdt om, trækker jeg ham ind til mig for at vi kan mødes i en omfavnelse.

Det hele flyder sammen. Min krop flyder sammen. Tænker ingenting om noget. Enkelte gange minder han mig om at trække vejret helt ned i maven, men ellers er han tavs. Jeg åbner ikke øjnene en eneste gang, og nu er det, som om jeg svæver gennem farver og lys. Hans hænder har fundet en rytme på mine bryster, ned på maven og op igen. Han siger, at han er klar over, jeg ikke vil have yoni-massage, og om det er okay, at han stryger let hen over venusbjerget.

Ja, ja, alt er okay nu. Længe holder han den rytme. Bryster, mave, venusbjerg og op igen. Jeg registrerer en tanke, der bobler op langt væk fra — aha, det er så nu, det bliver erotisk.

Hele min krop synger blidt. Alle celler er vågne og i live, og jeg mærker hele min krop fra den yderste del af tåen til det øverste af min hovedskal, som om jeg ligger og skvulper i varme bølger. Sangen bliver højere, mere intens, og jeg føler mig ophidset, men på en anden måde end "tag mig nu". Jeg forstår nu, hvad de mente med at fordele den seksuelle energi i hele kroppen — det er netop det, der sker — og det føles vidunderligt.

Syngende, summende og dirrende af energi. Jeg mærker, hvordan han ændrer rytmen, vi nærmer os afslutningen af massagen, og igen lægger han sig ind til mig og holder om mig. Jeg takker ham, og jeg mener det. Vi mødes alle fire igen, dampende og glinsende af olie, med et håndklæde om kroppen. Det går op for mig, at jeg overhovedet ikke har tænkt på, hvad der foregik i det andet rum, og det er dejligt at se min mand igen, med røde kinder og strålende glade øjne.

Dér forstår jeg, hvorfor vi ikke blev masseret i samme rum — for bare at kunne give sig helt hen, uden at have opmærksomheden andre steder end på sig selv.

Se 10 grunde til, at sex er sundt. Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold? Fie er 44 år, journalist og selvstændig kommunikationskonsulent.

Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år. Har kendt Michael i 12 år, og har to børn. Er tantra noget for jer? En parmassage varer cirka 2,5 time og koster 3. Kvinder kan vælge mellem en kvindelig eller mandlig massør. Yonimassagen er kun en del af massagen, hvis du ønsker det. Se mere på Tantratemplet.

Sæt god tid af sammen efter massagen, så I kan snakke om oplevelsen og måske nyde hinandens vågne og varme kroppe. Og der er sikkert endnu flere rigtig gode grunde til at få en tantramassage. Det der er vigtigt her at at du inden massagen for sagt både hvorfor du er kommet, men også hvad du evt. Det gør nemlig at massøren ved hvor du er, og derved bedre kan støtte dig i din proces. Jeg valgte at besøge  Tantra Templet    hvor de giver massage til både mænd og kvinder.

Der gives ikke lingam massage penis massage til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage indvendig massage hvis de har lyst til det.

Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand får man massage af en kvinde. Der bruges olie til at massere med, og mændene bruger deres hænder og arme. Bliver man masseret af en kvinde kan man opleve at hun også bruger sin krop. Min massør hedder Adinatha. Vi starter med at sidde og snakke lidt sammen inde i det varme og smukke rum. Jeg har spørgsmål og får gode svar på dem alle. Så er det tid til massagen, og jeg får 5 minutter alene til at tage tøjet af og lægge mig op på sengen.

Så kommer Adinatha ind. Han starter med at sige, at jeg bare skal slappe helt af og mærke hans berøring og være til stede i det som opstår, og gøre mit bedste for at slippe alle tanker.

Jeg ligger på maven, og han starter med at massere mig på ryggen. Det er bare skønt, jeg slapper af, trækker vejret og mærker hans hænder kærtegne min krop, ikke for hårdt og ikke for blødt — men lige som det skal være. Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde. Efter et godt stykke tid spørger han, om jeg har lyst til at vende mig om, og det gør jeg.

Han sætter sig oppe ved mit hoved og masserer mig derfra. Sæt dig på hendes højre side og træk vejret dybt og roligt sammen. Giv hende massage med lange strøg over hele kroppen, før du går til hendes køn. Vend hende om og masser hendes ansigt og bryster blidt. I det hele taget skal du sørge for at massere brysterne, maven og andre steder på kroppen indimellem selve yoni-massagen, så hendes seksuelle energi flytter sig. Slip tankerne og gør hende klar til at modtage.

Tantrasex er trendy 1: Støt hende med puder under knæene og en pude under hoften. Hun skal nu sprede sine ben og bøje sine knæ. Lad din venstre hånd dække hendes kønsdele og før højre hånd til hendes bryst. Træk vejret sammen og se hinanden i øjnene.

Lad nu venstre hånd dække venusbjerget og ydre kønslæber med let spredte fingre. Hæld olie på håndryggen, så olien siver ned mellem fingrene. Begynd forsigtigt at massere venusbjerget, vibrér med hånden, hiv lidt i hårene, pust på hårene. Tryk forsigtigt de ydre kønslæber mellem tommel- og pegefinger og glid hele vejen op og ned ad kønslæberne.

Stræk vævet, hiv blidt og massér. Det føles rart, når der masseres på begge kønslæber på en gang. Gør det samme ved de indre kønslæber — giv dig god tid. Før pegefingeren i små bevægelser mellem de indre og ydre kønslæber. Gør det flere gange. Til sidst kan du køre hele vejen rundt — fra klitoris og så rundt, som var det en racerbane — først med uret, så mod.

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *